bonobo
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-17-2024 11:35 PM (Last edited 09-17-2024 11:39 PM by Turkuaz ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba,
Samsung wallet ödeme ile alakalı bir problem yaşıyorum. şu anda Samsung Galaxy watch 4 kullanıyorum telefonumda da saatimde de uygulama yüklü NFC ikisinde de açık ve 1. ödeme yöntemi olarak işaretli. genelde otomatta kullanmaya çalışıyorum içinde 20 lira gibi gerçekten az bir miktar para var 10 liraya su almaya çalışıyorum kartı okuyor algılıyor ürün seçmemi istiyor ancak seçtikten sonra hiçbir ürün alınmadı lütfen başka bir kart deneyin diye bir uyarı gösteriyor. kısacası Galaxy watch 4 ile Samsung wallet üzerinden ödeme yapamıyorum. gelişmiş yeni otomatlarda da denedim eski otomatlarda da denedim bir şekilde çalıştıramadım. Hem telefondan denedim hem saatten denedim yine de çalışmadı bunun bir çözümü var mı acaba?
- Tags:
- galaxywatch
3 Comments
_ARDA_
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2024 11:53 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar bu durumu burdan maalesef çözemeyiz
Uygulama üzerinde bulunan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
S-wallet moka destekli bir ödeme kuruluşudur s-wallet yerine direk iş bankası müşterisi olarak maximuma saatini kaydederek daha sorunsuz işlem sağlayabilirsiniz.
Uygulama üzerinde bulunan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
S-wallet moka destekli bir ödeme kuruluşudur s-wallet yerine direk iş bankası müşterisi olarak maximuma saatini kaydederek daha sorunsuz işlem sağlayabilirsiniz.
qameking1988
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2024 02:48 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri hizmetleride fayda etmiyor kullanmanızı önermem ben sildim
_Erhan_
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2024 03:29 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Eğer saatten ödeme yapmak istiyorsan Sana tavsiyem işcep uygulamasını indir ve ordan hesap açıp onu kullanmaya başla. Şu an en sıkıntısız olanı o ben onu kullanıyorum. Telefonun yanında olmasa bile saatle ödeme yapabiliyorsun