cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S Wallet (Çalışmayan Uygulama)

(Topic created on: a month ago)
140 Views
MEKASK
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsungun yapmış olduğu para tuzağı bir uygulamadır kendisi, içine parayı yükledik uygulama çalışmadığı için parayı bile kullanamadık s wallet müşteri temsilcisi ile 1 haftadır konuşuyoruz dedikleri hiçbirşey işe yaramıyor bir de üstüne Wear OS yükleyin çalışır dediler bi kere o uygulama google ın uygulaması ve samsung saatlerle çalışmıyor hatta samsung saati görmüyor bile özetle denemediğimiz yol kalmadı ama hiçbir işe yaramıyor.

6 Comments
eennimo
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Para yuklediysen eğer bende kullanıyorum bi sorun yaşamadım sanırım 14 Nisan da tüm paran yüklediğin hesaba geri yatirilacak uygulamada değişiklikler olacak diye mail aldim
0 Likes
MEKASK
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Para yükledik 1 hafta önce bütün uygulama izinleri açık giyilebikir cihaz eşleşmelerini yaptık 5-6 farklı pos cihazında denedik fakat çalışmıyor watch 6 modelinde genel bir şikayet var
0 Likes
eennimo
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
14 Nisan ya da 17 Nisan da paranız geri kendi hesabınıza yüklenir şu **bleep** bi sıkıntı yaşamadım umarım düzeltilir
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
uygulama biraz sikintili ama ben kullaniyorum sorun yasatmiyor
0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben hiç sorun yaşamıyorum, gayet güzel uygulama. Saatte belki nfc ayarlarında uygulamayı seçmediniz ya da saati yanlış tutuyorsunuzdur bence ödeme yapmaya çalışırken
0 Likes
MEKASK
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Nfc ayarlarinda telefon da saatte s wallet seçili tutuş şeklinin bi önemi olduğunu sanmıyorum hocam poslar zaten cihazı okuyor ama ödeme işlemi gerçekleşmiyor
0 Likes