cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rezalet

(Topic created on: 08-21-2024 03:09 PM)
436 Views
sayko44
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba değerli arkadaşlar iyi günler. Adım saim %90 Görme engelliyim telefonu ekran okuyucu ayarlarını açıp kullanıyorum ekran okuyucusunun adı Talkback kullandığım saat Galaxy Watch 4 klasik bu saatte durup dururken Talkback hizmeti gitti servise götürdüğümde format atın dediğimde format atmamışlar yazılımı güncellemişler yazalım güncellemesinden dolayı Bu cihazın ekran okuyucu ayarlarında sıkıntı yaşandı cihazı geri değişim olarak verdiğimde bana bunun yazılımsal olduğunu söylüyorlar donanımsal olsaydı cihazı iade edebilirdiniz değişim edebilirdiniz Fakat şu anda mağdurum saati kullanamıyorum görme engelli modu kaldırıldı ekran okuyucuyu kullanamıyorum Saat şu an çöp halde Samsung'dan yardım talep ediyorum Pendik Samsung teknik servis Hiç yardımcı olmuyor bu konuda götürdüğümde işlem yapmayayım bana ve arkadaşlarıma buna getirdiği ürünün işlemini sağladık diye bilgi veriyorlar fakat niyaz ne sıfırlanmış ne format atılmış yeri de değişim olarak verdiğimde geri veremezsin yazılımsal bir problem yazılımla ilgilenmiyor Samsung diyor bana yardımcı olur musunuz

11 Comments
Öm33r
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun.
sayko44
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Benim telefonumda ve saatimde bu ayarlar mevcut ayarlara girip erişebilirlikten görme veya Talkback diye bir ayar var Onu açıyorsunuz görme engelli moda açılıyor ekrana dokunduğunuzda size dokunduğunuz yerin sesini veriyor örnek işte mesajlar kişiler takvim görme engelinin modu diye söylenilir Fakat bu mod 2 cihazda varken Samsung'da kaldırıldı Ayriyetten bu ayarı açtığınızda genel ayarlara girip metin okuma var Metin okumadan da tercih edilen ses motoru var Orada hem Samsung'un var hem de Google'ın ses motoru var Samsung çalışmıyor Google'da çalışmıyor ayarı komple kısıtlamışlar cihazı geri veremiyorsun yazılımsal problem diyor ama zaten yazılımsatsa cihazdan çıkan bir problem cihazın yazılım problemi burada benim kabahatim ne onu anlamadım Samsung gerekeni yapmalıdır diye
Öm33r
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sıfırlayabilirmisin saati
0 Likes
sayko44
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Aşağıdaki komşu hem saat hemi sıfırladı YouTube'dan videosunu açıp izledik Kapalıyken de sıfırladı hiçbir işlem olmadı Ayriyetten Samsung'un yetkili servisine gittim onlar da format attı hiçbir şey olmadı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun 444 77 11 Samsung müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın, cihazın uzaktan erişimle incelenmesini sağlayın, uzaktan işlemle size yardımcı olabilirler
sayko44
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Biraz önce aradım müşteri temsilcisine bana telefonlarla Uyumlu olduğunu söyledi saatte smartstore uzaktan bağlantı yok denedi
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Üzüldüm Saati kendiniz sıfırlayamıyor musunuz? Saat kullanmadığımdan tam bilemiyorum ama telefondaki gibi saat ayarlarında da sıfırlama olması gerekir diye düşünüyorum
0 Likes
sayko44
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Smart tutor
0 Likes
sayko44
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Görme engelli dernekte bulunan diğer arkadaşlarla görüştüğümde Aynı problem onlar da da olmuş büyük ihtimalle Samsung Galaxy Watch 4 klasiği bırak Watch 5 classical demeye getiriyor