cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One Ui 6.0 galaxy watch 6 da yok

(Topic created on: 10-06-2024 03:14 PM)
444 Views
Efs_5
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba bir sorum olacak. Ben de galaxy watch 4 classic vardı ve geçtiğimiz günlerde galaxy wearable uygulamasına girdiğimde one ui 6.0 için yeni saat şekli dedi. Şaşırdım. Bugünde galaxy watch 6 classic aldım fakat one ui 6.0 bu saate görünmüyor. Güncellemelere baktım herşey güncel. Yani watch 4 te olupta watch 6 da olmaması çok garibime gitti. Ben de mi sorun var herkeste mi böyle. 2 tane resim bırakıyorum birisi watch 4 için birisi watch 6 için...

image

image

8 Comments
_Erhan_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 ya saat şekilleri gelmedi ben de bekliyorum hala watch 4 de daha erken geldi işin saçmalığı da burda. Elden bir şey gelmiyor bekliyeceğiz
Efs_5
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet ben de ona anlam veremedim yani yeni model bir saate erken erişim gerekirken gidipte eski modele önce vermeleri saçma
_Erhan_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Öyle maalesef
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende de watch 6 klasik var saçma bir şekilde watch 4'e verdiler bize vermediler
özgür_s21fe
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yeni sürüm olan one ui watch 6 güncellemesi daha gelmedi sadece watch7de var bu saat şekli ise Galaxy wearable uygulamasıyla geliyor sürümden bağımsız uygulamanın güncellemeleri de bazı kişilere daha geç gelebiliyor
Efs_5
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ama aynı uygulamada watch 4 için olupta watch 6 için olmaması garip değil mi uygulamaya bağlıysa
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Garip biraz ama forumda görmüştüm Watch6 kullanan bazı kişilere gelmiş Size gelmemiş yakında gelir. Bende watch4 classic kullanıyorum bana geldi
Efs_5
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet bir kere alışınca one ui güzel gelmişti. Umarım watch 6 ya yakında gelir. teşekkürler🙏
0 Likes