Original topic:

One UI 8.0 Watch sürümü Galaxy Watch 7 için kasıtlı olarak çıkmıyor.

(Topic created on: 08-07-2025 06:03 AM)
562 Views
TeknoGCSE
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, çok fazla kullanıcı Galaxy Watch 7 için One UI 8.0 Watch güncellemesini bekliyor (bende aynı şekilde) ancak bu güncelleme şuan da kasıtlı olarak yayınlanmıyor. Güncellemenin beta süreci tamamlandı ve yayınlanması için hazır fakat yeni çıkan Galaxy Watch 8'in daha çok satması için ve Watch 7'nin, Watch 8'in satışlarını azaltmaması için güncellemenin yayınlanma tarihini geciktiriyorlar. 

Bu biraz da Watch 8'de almaya değer bir yenilik olmamasından kaynaklanıyor.
Watch 8'de Watch7'de de olan aynı Exynos W1000 işlemciyi kullandılar, aynı şekilde hafıza ve RAM'de değişmedi. Sağlık konusunda da vasküler yük ve antioksidan endeksi dışında yeni özellik eklenmedi.
Değişen kayda değer 2 özellik var, ekran parlaklığı önemli seviyede arttı 2.000 nit'ten 3.000 nit'e çıktı ve tasarım da artık sağlık sensörlerinin ölçümü %20 daha doğru yaptığı tamponlu tasarıma geçti.

Gel gelelim Watch 8 almaya değer mi?
Tabii ki şuan hayır, kişisel görüşüm değil kesinlikle hayır.
Watch 7 44mm'i şuanda 5.200 TL'den alabiliyorken neden minik farkların olduğu Watch 8 44mm'i 15.000 TL'ye alalım?

Yani ana konuya dönecek olursak One UI 8.0 Watch'in bekleyenler için üzücü de olsa Eylül'e kadar geleceğini sanmıyorum. Satışlar kayda değer seviyeye ulaşana kadar da güncelleme daha da gecikecektir.

Görüşlerinizi merakla bekliyorum.
8 Comments
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tetikteyim gediği gibi yapıcam ama dediğiniz gibi bencede kasti, çok mantıklı yazmışsınız 😊👏
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 clasiic den 8e geçmeye değer mi
Recep-S25
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle katılıyorum ve samsungun bu tutumundan nefret ediyorum. Mide bulandırıcı.
EnesCrm
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
5200 e nerede satılıyor almayı düşünüyorum da?
Giyilebilir Cihazlar
Aynı şeyi telefonlar içinde yapıyor Samsung bey
Giyilebilir Cihazlar
Kasıtlı olarak nasıl çıkmıyormuş? Ya abi zaten bazı özellikleri getirmiyorsunuz ki. Yine her zaman ki gibi berbat bir güncelleme sistemi ne beklersin ki zaten abi.
replagg
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Güncellemeyle watch 7 de vasküler yük ve antioksidan endeksi ölçülebilecekmi sensörler görünüs olarak birebir aynı watch 8 le
thatS25
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 kullanıcısı olarak biz hiç ağzımızı açmayalım bile😂