cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 5.1 sonrası buds2 sarj sorunu

(Topic created on: 03-07-2023 03:39 PM)
333 Views
Talha_
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

S22 kullanıyorum One UI 5.1den sonra buds2 nin kutusunun bataryası cok hizli bitmeye başladı. Kulakligin sarji nasil gidiyor dikkat etmedim ama kutusu öyleyse kendi de öyledir herhalde. Sorun kesinlikle yazılımsal çünkü .

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Talha_,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
burchina21fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bendede buds 2 var sıkıntı olmadı bende..3 gündür iyi..
0 Likes
Talha_
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İyi o zaman sizin adiniza sevindim
0 Likes
burchina21fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Biraz önce bu haber denk geldi 👍 düzeltirler umarım Screenshot_20230307_155352_Chrome.jpg
Talha_
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler, evet inşallah
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Talha_,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes