cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhabalar

(Topic created on: 05-10-2023 09:39 PM)
Directory77
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar. Benim halihazırda 2 yıldır kullandığım Galaxy Buds Pro var. Fakat bazı zamanlar çok kullanamıyorum ve %100 şarja sahipken kullanmaya başladığım zaman bluetootha bağlanınca kulaklığın kutusundaki şarjın %60 lara kadar düştüğünü gördüm. Bunun sebebi nedir acaba ? Çok kullanmadığım için böyle olması normal mi ?

Eğer kullanan veya sebebini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler. :)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Samsung'un açıklamasına göre batarya soğuğa maruz kaldığında performans kaybı yaşar (geçici) enerji kaybının bir kısmı bu yüzden olur diğer husus ise enerjinin depolanirken kayıp yaşanması yani batarya dolu olup kullanilmasada enerji kaybı yaşar diğer husus ise cihazı 2 yıldır kullanmanız bataryaların ömrü ortama 2 yıldır

View solution in context

5 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Samsung'un açıklamasına göre batarya soğuğa maruz kaldığında performans kaybı yaşar (geçici) enerji kaybının bir kısmı bu yüzden olur diğer husus ise enerjinin depolanirken kayıp yaşanması yani batarya dolu olup kullanilmasada enerji kaybı yaşar diğer husus ise cihazı 2 yıldır kullanmanız bataryaların ömrü ortama 2 yıldır
Directory77
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım. Bende duymuştum böyle olduğunu fakat çok bilgi kirliliği olduğu için emin olamamıştım. Çok teşekkürler
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim iyi aksamlar
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani hem 2 sene geçmesiyle kutunun pili tam kapasite çalışmayabilir. Bir de kulaklık kutusu powerbankle aynı mantıkla olduğundan şarj kaybı yaşanıyor. Sürekli de içindeki kulaklığı şarj ettiğinden düşmelerin normal olduğunu düşünüyorum. Bende de Iconx 2018 var 5 seneyi geçti kutu şarjı neredeyse yarılandı :)
Directory77
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet ne yazık ki deşarj durumu ortaya çıkıyor. Kablosuz kulaklıkların bataryaları daha hassas bildiğim kadarıyla daha çabuk ömrü bitiyor. Çok teşekkürler 😁