- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-07-2026 12:57 PM (Last edited 05-07-2026 02:35 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2026 01:02 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2026 01:20 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2026 01:11 PM in
Giyilebilir Cihazlar40 bin TL civarı ciddi para, haklısın, o yüzden bence olaya şöyle bak: Eğer dışarıdayken (market, yürüyüş, spor vs.) telefonu çoğu zaman gerçekten evde bırakmak istiyorsan veya şarjı çok düştüğünde bile aranmak zorundaysan, Galaxy Watch Ultra 2025 LTE seni baya rahatlatır; eSIM ile telefonsuzken de arama, SMS, bildirim, internet işlerini halledebiliyorsun. Ama telefon çoğunlukla zaten cebindeyse ve sadece “arada bir” telefonu taşımak zor geliyor diyorsan, o zaman 40 bin TL’yi saate vermek yerine çok daha uygun fiyatlı bir Bluetooth’lu saat + belki daha ucuz ikinci bir telefon kombinasyonu bütçe olarak daha mantıklı durur.
İkinci telefon kısmına gelince: Sürekli yanında iki telefon taşımak da pratik değil, bir süre sonra ondan da sıkılıyorsun, üstelik iyi bir ikinci telefona da az para vermeyeceksin; o yüzden “hafiflik ve konfor” senin için önemliyse tek cihaz gibi davranan LTE’li akıllı saat uzun vadede daha konforlu hissettirir. Ben senin yazdıklarından “telefon taşımaktan hoşlanmıyorum ama ulaşılabilir de olmak istiyorum, biraz da kendime güzel bir şey almak istiyorum” havasını aldım; bu yüzden bütçeni çok zorlamıyorsa Galaxy Watch Ultra 2025 LTE alman, ikinci telefona girmekten daha mantıklı geliyor bana.
Bütçe seni zorlayacaksa sakin olup daha uygun bir model veya Bluetooth + telefon kombinasyonuna bak, ama “kendime yatırım yapıyorum, konfor istiyorum, uzun süre kullanırım” diyorsan bu saat verdiğin parayı büyük ihtimalle hissettirecek bir ürün, gönlün hangisine daha çok kayıyorsa oraya yönel bence 🙂.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2026 01:12 PM (Last edited 05-07-2026 01:13 PM ) in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2026 01:19 PM in