Resolved! Solved

Original topic:

Level u2 bluetooth kulaklık

(Topic created on: 10-15-2021 03:24 PM)
234 Views
karasuonur
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung level u2 kulaklığımı 1 saat önce %80 şarjla kapatıp bıraktım şimdi deniyorum ne açılıyor ne de şarj alıyor hiç bir hareket yok bununla ilgili yapmam gereken yada benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba karasuonur,

İşlem için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

• Batarya tamamen boşalmışsa, kulaklığınız açılmaz. Kulaklığı çalıştırmadan önce pili tamamen şarj edin.
• Şarj olurken, güç tuşu basılı tutulsa bile kulaklık açılmaz. Şarj cihazını çıkardıktan sonra kulaklığı açabilirsiniz.

• Şarj cihazının uygun şekilde bağlandığından emin olun.
• Şarj cihazı portu kirliyse pil gerektiği gibi şarj edilmeyebilir. Şarj cihazı portunu kuru bir bezle silin ve pili şarj etmeyi tekrar deneyin.

Yukarıdaki ipuçları sorunu çözmüyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek yolu ile servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba karasuonur,

İşlem için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

• Batarya tamamen boşalmışsa, kulaklığınız açılmaz. Kulaklığı çalıştırmadan önce pili tamamen şarj edin.
• Şarj olurken, güç tuşu basılı tutulsa bile kulaklık açılmaz. Şarj cihazını çıkardıktan sonra kulaklığı açabilirsiniz.

• Şarj cihazının uygun şekilde bağlandığından emin olun.
• Şarj cihazı portu kirliyse pil gerektiği gibi şarj edilmeyebilir. Şarj cihazı portunu kuru bir bezle silin ve pili şarj etmeyi tekrar deneyin.

Yukarıdaki ipuçları sorunu çözmüyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek yolu ile servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes