yns24u
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-02-2024 02:39 PM (Last edited 10-02-2024 02:41 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Buds-FE-de-telefondayken-nasıl-daha-baslı-v...

Geçenlerde açtığım yukarıdaki konuda tam olarak sorunun kaynağını bilmediğimden konuya tam olarak bir açıklık getirememiştim.
Bilgisayarı biraz daha kurcaladıktan sonra:
Görseldeki ayarın "Cihaz Varsayılan Efektleri" adı altında açık olduğunu ve Microsoft'un "Microsoft Ev Sineması Efektler" adındaki efektinden dolayı seslerin daha basslı ve bana göre daha hoş geldiğini f,ark ettim. (Ayarı kapatınca sesler telefondaki gibi geliyor.)
O zaman doğru soruyu soruyorum.
Telefonda buna benzer bir efekt veya bu efektin sunduğu etkiye benzer bir ses elde etmemin bir yolu var mı?
4 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 03:28 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Bu tarz sorularda members'te ki insanların fazla bilgisi olmayabiliyor. Senin genel olarak buds fe kulaklığından dediğin efekte benzer bir ses alabilmen için 3.parti uygulamalar indirmen lazım. Ve One UI içinde dediğin ayara benzer bir ayar veya ek olarak sesleri iyileştirebilecek çok ayarlar yok. O yüzden sana tavsiyem şu 2 uygulamayı deneyip test etmen. Eğer bu yöntem de işe yaramazsa aklıma gelecek başka bir yöntemim yok. İstersen başka forumlarda da konu açıp destek alabilirsin özellikle technopat çok iyi yardımcı oluyorlar bir sürü bilgili kişiler var 😊
Şokella
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 04:49 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Sound id öneririm
wowozange
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 05:45 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Samsungun kendi uygulaması olan wearable'da gayet iyi ince ayarlar var baktinmi oradaki ayarlara.
yns24u
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 06:46 PM (Last edited 10-02-2024 06:46 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Evet ancak yine de istediğim seviyede değil. Önceki gönderimde açıkladım.