Original topic:

Kulaklık

(Topic created on: 03-01-2026 08:44 PM)
123 Views
ErdemS25U
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bende buds2 var artık bana yetersiz geliyor ses kalitesi güzel değil yeni buds4 proyla berabet buds3 pro 6bine düşmüş sizce buds4 pro ile 3pro farkı çok mu 3ün fiyatı bana çok cazip geldi aşırı **bleep** varsa 4proyu düşünebilirim

3 Comments
545481
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ben çıktığından beri 3 pro kullanıyorum çok memnunum basslar fena değil ama buds 4 proda bassları çok daha geliştirdiler diğer anc ortam sesi yapay zeka vs özelliklerin benzer olacağı kanaatindeyim basslar çok önemli değilse 3 pro şuan fiyat performans bir kulaklık ama şarj kutusunun kalitesi bana bir tık düşük geliyor kapağı yanlara kayrılıyor hafif esniyor şuana kadar bir sorun çıkartmadı ama hala fiyatına çok değer bir kulaklık bassları da yine iyi öneririm buds 4ün daha iyidir ama
0 Likes
ErdemS25U
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Genel olarak aşırı bass sevmem müziği boğuyor gibi geliyor fiyatıda cazip olduğu için aklım buds3 proya çok kayıyor
545481
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
O zaman öneririm yani gayet güzel ve kullanışlı bir ara aldıktan 1 ay sonra bir kulaklığın şarjı diğerinden erken bitiyordu %15 20 **bleep** oluyordu ama sonra kendi düzeldi yazılımla mı yaptılar anlamadım yani sorun yok şimdilik