Original topic:

Kulaklık için yardımınıza ihtiyacım var

(Topic created on: 03-09-2026 09:52 PM)
177 Views
tahadmn
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle. Samsung galaxy buds fe almayı düşünüyordum bir de baktım ki 3.300 tl fiyatlara çıkmış ( geçen sene 1.250₺ ye almıştım) ve bende yakın fiyat olan buds 3 fe modelini almayı düşündüm ki bir de ne göreyim buds 3 modeli ile aralarında 500₺ **bleep** var. Yani ya fe modelini ya da düz buds 3 modelini alacağım kararsız kaldığım nokta şu s23fe kullanıcısıyım ve zamanında buds 3 pro alacakken forumda gördüğüm bir gönderiden sonra vazgeçtim. Gönderi de pro modelinin yüksek ses özelliklerini s23fe modelinde kullanaöayacağım yazıyordu sanırım telefonumda o yüksek ses kalitesi özellikleri yok. Aynısı buds 3 için de geçerli olur mu? Ona göre buds 3 fe alacağım yardımcı olur musunuz?

4 Comments
Sıradanbiri
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bu özellikten bahsediyorsanız eğer maalesef s23 fe de bu destek yok.1773093008007.jpg
0 Likes
Yigit_Efe_Orsel
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
UHQ Ölçekleyici sadece kablolu kulaklıklarda kullanılabilir muhtemelen SSC(Samsung Seamles Codec) den bahsediyorsunuz daha yüksek bit ve khz aktarabilen codec
0 Likes
Sıradanbiri
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 ve buds 3 pro destekliyor diye biliyorum ama emin değilim
0 Likes
Yigit_Efe_Orsel
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
UHQ ses destekliyorlar evet Buds 3 de kullanıyorum ben çok farklı hissettirmese de
0 Likes