cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklığım geldi istanbul Mecidiyeköy şişli servise çok teşekkür ederim

(Topic created on: 11-15-2024 02:46 PM)
261 Views
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

image

Her türlü onarım ve bakım gibi işlemlerde o servisi tercih ederim sağ ve sol kulaklıkta özellikle sol kulaklıkta aktif gürültü önlemede ses cızırtılı geliyor 4 defa sıfırı ile değiştiler çarşamba günü götürüp servise verdim ve sağolsunlar 5 ci değişimi gerçekleştirdiler eğer ki puan olarak samsung Türkiye ararsa tam puan vereceğimi belirtmek istiyorum işini düzgün ve çözüme odaklı çalışmaları iyi güven vermektedir serviste beni karşılayan servis takım lideri doruk bey e çok teşekkür ederim bundan sonraki onarımlarda ücretli olsun veya garantide olsun hep samsung Mecidiyeköy bölgesinde yaptıracağım ilgili yardımları ve destekleri için sonsuz teşekkürlerimi belirtmek isterim saygılarımla.🙏
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 😊
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler valla servis çok iyi
5 kez sıfırı ile değişimi sağladılar servise bırakırken o akşam hatta bir sorun veya bir probleminiz olursa tekrar gelin bekleriz dediler hatta moto kurye hizmetlerinin olduğunu söylediler 150 liraymış o gün ödeyip çıktım servisten ve dün sıfırı ile değişim oldu ve sonrası bugün 12 gibi eve motor kurye tarafında teslim edildi baya hızlıydı teslimat🔥
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
😊
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hocam aradılar servis memnuniyeti ve işlem için puan istediler benimde sözüm vardı 10 puan verdim samsung ve ürün destek hizmeti ve birkaç ekip içinde mi ne onun içinde puan istediler 1 ve 7 arasındaymış bende 7 puan verdim öyle çok sevindiler ne olsun😊
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Çok güzel olmuş iyi yapmışın hocam 😊🙏
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle hatırladığım bu şekilde puan istediler ilki 1 ve 10 du ben 10 verdim sonraki hizmet vb işlem memnuniyeti felan 1 ve 7 bende 7 verdim ve bir kaç soru sordular servis ve frima ile ilgili olumlu cevaplar verip bu olay tamamlandı ama kulaklık bal gibi çalışıyor🔥
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Maşallah 🧿😊 uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanırsın inşallah kardeşim tekrar hayırlı olsun 😊
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
🔥🙏
Giyilebilir Cihazlar
5 kere sıfırı ile değiştirmeleri cidden çok iyi 👍