Resolved! Solved

Original topic:

Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerisi?

(Topic created on: 03-20-2026 02:30 PM)
576 Views
MuhammedA24
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle Hayırlı Bayramlar Members ailesi😊

Yakın zamanda Bluetooth Kulaküstü Kulaklık almayı düşünüyorum bundan dolayı öneriye ihtiyacım var.

(Bütçem maksimum 1800-1900)

-Telefon ve Bilgisayarda kullanacağım
-Bilgisayarda Arkadaşlarımla oyun oynarken. (Rekabetçi oyunlar oynamadığımız için Gecikme çok önemli değil, Mikrofonu Sesimi güzel iletse yeterli.)
-Telefonda Dizi/film/Video izlerken kullanacağım
-Gözlük kullandığım için Uzun süreli kullanımlarda baskı yapmaması iyi olur 😊 (En önemlisi)

Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim😊

(Şuanlık Anker SoundCore Q21i NC düşünüyorum.)

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar hocam bende Q21i NC var biraz bahsedeyim, günlük kullanımı güzel, müzik dinlerken bas ve tizler kendini belli ediyor (iyi açıdan) bı arkadaş da aynısını aldı ben NC modunu kullanmıyorum ama arkadaş çok iyi çalıştığını söylüyor aynı anda iki cihaz bağlantısı modu var hangisinden ses gelirse onu veriyor bataryası da normal modda 60 saate kadar ben ayda bir şarja takıyorum genelde. Tek sorunu eğer com terleyen biriyseniz yazın biraz bunaltiyor. Sizin de sorunuz varsa sorabilirsiniz 😊

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben kendim test etmedim şahsen kulaklığı sadece müzik dinlemek için kullanıyorum ama bir iki kez telefon araması yaptım eğer ortamda çok fazla uğultu yoksa rahatça duyabiliyorlar. Kulaklığın sesi bence çok net, aslında ilk kablosuz kulaklığım o yüzden net konuşmak ne kadar doğru olur bilmem çünkü ilk deneyimim. Ben de gözlük kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece saatlerce uğultulu müzik dinlerseniz baş ağrısı yapıyor (ki saniirm hepsi öyle yapar) genel olarak böyle

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek bişey olursa sorabilirsiniz

View solution in context

Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Q21i NC derim hocam. Lenovoda anc yok ve batarya biraz daha hızlı gidiyor diğerine kıyasla

View solution in context

Solution
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek hayırlı olsun tekrardan😊

View solution in context

29 Comments
ᴅnz
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şimdiden hayırlı olsun hocam 😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim 😊 Kullanıpta memnun kaldığınız bir model varmı hocam?
ᴅnz
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklardan pek anlamıyorum hocam samsung ve apple hariç 😊
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar hocam bende Q21i NC var biraz bahsedeyim, günlük kullanımı güzel, müzik dinlerken bas ve tizler kendini belli ediyor (iyi açıdan) bı arkadaş da aynısını aldı ben NC modunu kullanmıyorum ama arkadaş çok iyi çalıştığını söylüyor aynı anda iki cihaz bağlantısı modu var hangisinden ses gelirse onu veriyor bataryası da normal modda 60 saate kadar ben ayda bir şarja takıyorum genelde. Tek sorunu eğer com terleyen biriyseniz yazın biraz bunaltiyor. Sizin de sorunuz varsa sorabilirsiniz 😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam mikrofon kalitesi nasıl sesiniz konuştuğunuz kişiye net gidiyor mu? Ve uzun kullanımda acaba baskı yapar mı? Gözlük takan biri olduğum için bu konuda biraz kararsızım. 😅 şimdiden cevaplar için teşekkür ederim 😊
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben kendim test etmedim şahsen kulaklığı sadece müzik dinlemek için kullanıyorum ama bir iki kez telefon araması yaptım eğer ortamda çok fazla uğultu yoksa rahatça duyabiliyorlar. Kulaklığın sesi bence çok net, aslında ilk kablosuz kulaklığım o yüzden net konuşmak ne kadar doğru olur bilmem çünkü ilk deneyimim. Ben de gözlük kullanıyorum hiç bir sorunu yok sadece saatlerce uğultulu müzik dinlerseniz baş ağrısı yapıyor (ki saniirm hepsi öyle yapar) genel olarak böyle
MuhammedA24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım, Bilgiler için çok teşekkür ederim. 😊
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek bişey olursa sorabilirsiniz
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış yazmışım mikrofonu test etmedim 😁