cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kayıp Kulaklıklar

(Topic created on: 11-26-2024 07:01 PM)
121 Views
frknern_S23
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Kapak görseli

Merhaba. Kulaklığımı kaybettim ve son konum olarak ikisini de ayrı yerde gösteriyor. Tarih olarak dün görünüyor. Bu bilgiye güvenip oraya gitmeli miyim? 
7 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Muhtemelen doğru konumu veriyordur. Ancak sapma ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklarda biraz sapma oluyor, mesela binanın içinde ise bahçede gösterebilir hatta bazen değişebilir. Yani bende AirPods Pro vardı, onda böyleydi. Biraz bakmanız gerekir diye düşünüyorum.
0 Likes
frknern_S23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İki kulaklık da ayrı yerde görünüyor. Birisi calmis galiba ama ikisi neden ayrı yerde onu anlamadim
0 Likes
frknern_S23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bir de en son dun gunceellenmis gibi geldi bana 25 kasım yazıyor. Bugün yer değiştirdiyse buraya yansımamiş olabilir mi
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığın şarjı yoksa veya iletişim kuramadıysa yansımayabilir. Yakınlarda bir Samsung cihaz varsa bunun üstünden gönderiyor diye biliyorum. Apple cihazlarda böyleydi. Belki çalan kişi şarjı bittiği için bir kenara atmış olabilir.
0 Likes
frknern_S23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Samsung telefonum var da bir şey gelmedi . Kulaklığımı buldan konumu gördüm ama en son dün yenilenmiş. Aramaya cikicam da orada ya da yakınlarda olur mu şüpheliyim
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds fe mi kaybetim konuma gitim ordaydi blututu acip baglandim kulakligim bul a bastim bip bip diye cikardi buldum
0 Likes