Original topic:

Kablolu Kulaklık Önerisi

(Topic created on: 03-24-2026 09:48 AM)
401 Views
köhne
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 promu servise vereceğim o servisteyken müzik dinlemek için kablolu kulaklık alayım diyorum önerebileceğiniz model varımdır?

15 Comments
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Samsungun kendı kulaklığı bar kablolu onu al baskada bılmıyom genelde rastgele dukandan cakma alırdım kablolu suan buds 3 var kafa rahat
köhne
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yardımcı olduysam rica ederim eskıden kutulardan cıkardı kablolu kulaklıklar onuda kaldırdılar
0 Likes
köhne
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkürler yemin ederim şuan sırtımda yük varmış gibi hissediyorum keşke hala daha kulaklık verseler
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Garip bir sekılde sarj aleti kulaklık adaptorlerı saglamdı m20 cihazımın adaptoru hala tas gibi kablosuda parçalandı ama bantla hala calısıyo
0 Likes
köhne
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende 1.5 yıl s23 orijinal kablo adaptör var kablosu yırtılmaya başladı bile
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Benim m20 orjınal kablosu s21fe ın orjınal kablosundan daha kalın suankı kablo eskisıne göre daha **bleep** yanlıs bılmıyosam suanda tum telefonların kablosu aynı ne varsa eskilerde var kaliteliydi o zamanki seyler
0 Likes
köhne
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet sanki gittikçe kaliteyı düşürüyorlar
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yenı kablo ve adaptör asırı ınce ve kucuk gelıyo eskısıne gore benım kanlo bıle sankı takınca oynuyo uc kısmı usb c kısmını tutan kısım sıfır kablo olana bak **bleep** hısettırıyo eskı kablomun suanda usb c kısmını tutan baslıgı cıkarıp takabiliyom halada calısıyo kablo kemırılmıs gıbı halada calısıyo
0 Likes