cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

KULAKLIK TERCİHİ

(Topic created on: 08-28-2024 11:44 PM)
328 Views
YasinS10Lite
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamünaleyküm değerli forum ailesi, herkese hayırlı akşamlar.😁

Yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım buds pro cihazımın sağ teki bugün itibariyle ömrünü doldurdu. Ses bayağı kısık geliyor ve ortam sesi özelliği çalışmıyor. Ne yaptıysam düzelmedi.😢

Garantisi dolduğu için servis bişey yapamıyor değişim imkanı sunuyor. Bozuk olan tek için 1300₺ fiyat çıkıyor ve sıfırıyla değişiyor.

Sağ teki sıfırlasam bile sol tekinin bozulup bozulmayacağının garantisi yok ve bozulursa bir 1300₺ daha onun için vermiş olacağım.

Bu yüzden bende arada kaldım. Buds 2 pro ve Buds 3 pro modellerine bakıyorum. İkisinden birine geçme ihtimalim daha yüksek. Buds 3 pro da oldukça fazla şüphem var kalite sorunlarından kaynaklı. Neticede garantisi olsa bile sıfır cihaz için tekrar servis süreci yaşayasım yok. 

Bu yüzden siz değerli forum üyelerine şöyle bir sorum olucak.

Sizce Buds 2 Pro mu alayım yoksa Buds 3 pro mu alayım? Sebepleriyle birlikte düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Tekrardan hayırlı akşamlar👋

14 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Aleyküm selam hocam, Buds 2 Pro eskidi sayılır artık. Buds 3 Pro tavsiye ederim. Yeni üretilen partilerde bir sorun yok gibi. Tavsiyem Buds 3 Pro.
YasinS10Lite
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler değerli yorumun için
Giyilebilir Cihazlar
Tabikide buds 3 pro ama buds 2 pro kötü değil 🙂
YasinS10Lite
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 🙂
_Starixx
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben Buds 2 pro kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ses kalitesi, tasarımı ve gürültü azaltma özelliği benim için oldukça tatmin edici.
YasinS10Lite
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Aleyküm selam hocam, hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyor içinize sinecek ise onu alınız ama buds 3 pro nun daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Yalnız buds 3 pro almak için biraz beklemenizi tavsiye ederim şikayetleri bu forumdada birkaç defa gördüm yeni cihaz sonuçta hataları düzeltebilirler tabi sizin kararınız.
YasinS10Lite
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar