Resolved! Solved

Original topic:

Huawei akıllı saatler samsung

(Topic created on: 04-13-2026 03:04 PM)
195 Views
Janissary
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar Samsung telefonu Huawei GT serisi akıllı saatlerle uyumlu bir şekilde kullanan var mı ? Olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazarmısınız ? Teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Huawei saatler daha çok Android yanlısı oldukları için Samsung ile IOS'tan daha uyumlu çalışır.Bende Huawei Fit 3 kullanıyorum saatin tüm işlevlerini sorunsuz kullanabiliyorum.Tavsiyem şu Huawei Health'ı önce Huawei'nin uygulama mağazası olan App Store'dan indirmenizdir. Galaxy Store'dan yüklediğiniz de bazı güncellemeleri eksik alabiliyor. Saati ilk açtığınızda çıkan QR kodu telefonunuzun kamerasına okutmanızı öneririm.

View solution in context

5 Comments
ozgurS24Plus
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullandm, Huawei gt5 ama bileklik gibi bir saat, daha sonra galaxy watch 8 classic aldım, daha da bırakmadım, huaweiyi arkadaşıma satcam.
narcosis
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba gt4 kullanıyorum iphone 15pro max kullanıyordum onla çok uyumlu değildi 26ultra ya gectim çok çok uyumlu SMS ve WhatsApp gibi bildirimlere saatten cevap verebiliyorsun pil olarak da 30 gün kadar dayanıyor ben şahsen çok memnunum
narcosis
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Pili 7 gün önce şarj ettim hala 94te 😂iWHr2WaaUP.jpgT4lb6QDPA3.jpg
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Huawei saatler daha çok Android yanlısı oldukları için Samsung ile IOS'tan daha uyumlu çalışır.Bende Huawei Fit 3 kullanıyorum saatin tüm işlevlerini sorunsuz kullanabiliyorum.Tavsiyem şu Huawei Health'ı önce Huawei'nin uygulama mağazası olan App Store'dan indirmenizdir. Galaxy Store'dan yüklediğiniz de bazı güncellemeleri eksik alabiliyor. Saati ilk açtığınızda çıkan QR kodu telefonunuzun kamerasına okutmanızı öneririm.
Muhittindr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Gt5 Pro Kulanıyorum Gayet memnunum heleki Şarj Konusunda. M1N0YRm2Uu.jpga8P5pQem5y.jpg