Original topic:

Hayal Kırıklıkları

(Topic created on: 10-16-2025 10:16 AM)
188 Views
mertkarslioglu
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Oncelikle derdimin guncelleme bagimliligi degil beklentilerin bosa cikmasi oldugunu belirtmek isterim.

Samsung kullanıcıları olarak, keske insanlara bu cihazları sevdirme çabamız kadar Samsung un kendini sevdirme çabası olsa. Övüyoruz, kullanıyoruz ama şu guncelleme olayını bir türlü çözemiyoruz. Ya verdiğiniz takvimin arkasında durun ya da hic takvim yayinlamayin. Daha su gun çıkacak dediğiniz guncelleme o gün yayınlanmadı ya. 1 kez tutturun ya 1. 

One UI bekledik kac ay sonra geldi. Simdi watch guncellemesi bekliyoruz 1 Ekim dendi 15 e geldik daha beta ya Kore de yeni dağıtım basladi diyorlar. Yani bize anca 2 ay sonra gelir. 

Gercekten can sıkmaya basladi artik bu durum.
7 Comments
kereewm
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnsanlar güncelleme konusuna çok takılıyor ya. Bu kadar kasmayın gerçekten. Hani tamam samsung vakti zamanında vermiyor güncellemeyi evet bu bir sorun ama bu kadar her yerde büyütülmesi gereken bişey değil. Gelecek eninde sonunda :)
Giyilebilir Cihazlar
Hocam başta yazdığım şeyi okumadan direk cevap mi yazdiniz? Bu bir sorundur ve büyütülecek bir şeydir. Cunku her seferinde daha da kötüye gitmemesi bizim derdimiz. Hatalara göz yumarsaniz daha kötüye gider.
kereewm
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Okumadan cevap yazacak kadar aciz değilim 😊. Bu konunun bir sorun olduğunu ben de söyledim zaten en başında. Lakin bu kadar anlam yüklemeyin bu güncelleme konusuna onu demek istedim sadece. Zamanında bende çok takardım bu güncelleme işine tabii
Giyilebilir Cihazlar
Bosvermislik oluyor degil mi? Ülkenin genel durumu gibi :) aciz demek veya benzetme yapmak istemedim hocam yargıladınız sandim kusura bakmayin.
0 Likes
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hocam haklısınız, ama şöyle bir durum var. İnsanlar tonlarca para verip bir ürün alıyor, bunun karşılığında da bir vaat alıyorlar.
Bir siteye yönlendiriyorsunuz, "Güncel miyiz?" daha kendileri güncel değil ki. Bakın, şu an Galaxy Watch 7 için 3 ay sonrasına tarih versinler, çıtımı çıkartmam ama dedikleri gün versinler. 1 Ekim diye paylaşıyorsunuz, evet tahmini zamanlar ama tahmini zaman üzerinden tam 15 gün geçmiş.
Kore'ye vermiş, 3 gün önce hala Avrupa'ya dağıtmamış, amaçları nedir? İnsanlar yenilik bekliyor.
MetaL82
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Parayi onlara vermion devlette vergi olarak bo telefon alion :) adamlarin yaptigi telefon 40 gecmez sen 100 oduon
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle katılıyorum. Ya güncelleme tarihi vermeyin yada tarih veriyorsan uymak zorundasın
0 Likes