cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hangisi daha iyi

(Topic created on: 01-16-2025 09:24 PM)
368 Views
bümbilibili
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Buds 2 Pro
Huawei Freebuds Pro 2
55 Comments
BehramGur
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Cok fazla ozelligi var yazilimi yuzunden malesef. Bende saat alirken dusundum samsungu ama 1gunluk pil yuzunden almak istemedim. Huawei watch gt4 aldim baya mutlu etti beni. 1hafta rahat gidiyor unutuyprum şarja takmayi sarjı takip etmeyi.
bümbilibili
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Şarj mı o en kötü kısım benle babam kafayı yemek üzereyiz her akşam şarja takıyoruz keşke o dönem başka bir saat alsaydım
BehramGur
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Malesef samsung neden sarj kojusunda hala bisey yapmiyor. Daha çok kendi işlemcisine odaklanmış. Inşallah iphone da samsungdan 3nm 2nm çipler almaya başlar da samsung artik pil uzerinde calismaya başlar kafasi rahat olur 😅😂 huawei hic sikinti yapmıyor her zaman acik ekran ozelligini actigimda bile 2-3 gun gidiyor şarjı. Ama söyle bisey var uygulama magazasi yok, telefon gibi uygulama yukleyemiyorsun. 3gun oncesine kadar helen mesajlara klavyeyle cevap yazamiyordun ama guncellendi artik klavye ilave ettiler yazabiliyorsun. Almak istersen huawei watch gt4 oneririm muazzam bi saat.
bümbilibili
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam yaza doğru belki değişirim yd google pixel saat almayı düşünüyorum ama samsung batarya sorunu yıllardır vat umarım bir gün düzelir
BehramGur
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Pixel saatlerle ilgkli ufak bi bikgim yok. Ama söyle bisey onerebilirim. Hem kulaklık hemde saat için kesinlikle yputube inceleme videolarini izle. Ben watch gt4 u incelemelere bakip almıştım. Daha once çakma watch gt4 almıştım okadar hosuma gitmistiki tipi. Aradım bu tipte akilli saat yoktu sadece gerceği vardı fiyati samsungdan pahaliydı. Sonra izledim videolari heo ozduler pilini falan. Aldim gercekten de pil konusunda okadar memnun ediyorki. Ustelik su geçirmez. Yuzme takibi bile var dejizde yuzerken algilıyor takip etmeye basliyor. Pixel kullananlari bum onlarin da dikrini al bence.
0 Likes
bümbilibili
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Siyah rengini bulamıyorum hocam sanki alamayacağım gibi
BehramGur
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlısı, kullanacak olan sensin kim ne derse desin senin tercihin🙂
bümbilibili
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız hocam sararma yapmasa beyazını alacaktım da sararma yapıyormuş pembesi de çok çirkin
BehramGur
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yapacak birşey yok. Öneri istersen birde anker öneririm. Anker soundcore r50i killanıyordum cok memnundum. Yine ankerin liberty 3 pro versionu cok guzel onu da kullanabilirsin. Ses kalitesi iyidir. Ama son olarak onemli oneri samsung huawei apple jbl akg anker Mi gibi unlu bilindik firmaları alın. Cakma twist bluetooth bas gibi sacma sapan markalwr hem kulaga hem cebe zarar😅
bümbilibili
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Dikkat ediyorum hocam bu olmazsa galiba huawei alıcam gibi