cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hangisi daha iyi

(Topic created on: 3 weeks ago)
291 Views
bümbilibili
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Buds 2 Pro
Huawei Freebuds Pro 2
55 Comments
efeozses
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
buds 2 pro> buds fe>buds 2

huawei hakkında bir bilgim yok ama samsung ses konusunda gerçekten iyi. zaten akg ve jbl kendi firması budslarda akg ye yaptırıyor.
bümbilibili
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Cevapladığınız için sağolun hocam peki mikrofon ve anc olarak sıralama yapma şansınız var mı
0 Likes
efeozses
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
anc olarak buds 2 pro hepsinden daha iyi tabii ki. bende buds fe var bazı şarkılarda son seste tizleri patlatabiliyor. şarkıdan şarkıya değişiyor. tek yönlü hoparlör olduğundan kaynaklı olabilir. buds 2 serisinde bunun olduğunu düşünmüyorum.
bümbilibili
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun hocam aslında kafam huawei freebuds pro 2 ve buds 2 pro arasında git gel yağıyor diğerlerini de merak ediyordum sayenizde aydınlandım
0 Likes
efeozses
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
ikisini de deneyebilirseniz deneyip öyle alın bence. ama samsung alırsanız pişman olmazsınız. huaweyi bilemiyorum. telefonları iyi ama kulaklıklardan haberim yok maalesef.
bümbilibili
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam çevremde bu ikisini kullanan kimse yok öğrenciyim çevremde ya kalitesiz kulaklık ya airpods çakması ya da orijinal airpods kullananlarla dolu
0 Likes
efeozses
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
ya çok böyle önyargı gibi olmasın ama beyaz uzun her kulaklık airpods çakması gibi duruyor. buds 2pro nun ayrı ve güzel bir duruşu var bence. tamamen zevkinize kalmış ama riske atmak istemiyorsanız buds 2 proyu öneririm.
efeozses
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
benim deneyimlerimde mikrofon olarak buds fe dışarıda rüzgar sesini keseceğim diye karşıya düzgün bir ses iletemiyor bazen. karşı tarafın söylediği bu yani. alabiliyorsanız buds 2 proyu öneririm kesinlikle. mikrofon ve anc konusunda belirttiğim şeyler sorun olmayacaksa buds 2den önce buds fe yi öneririm.
Giyilebilir Cihazlar
Fe normalden iyi olamaz