Original topic:

Hangi Saatler One UI 8 Watch Güncellemesini Alacak?

(Topic created on: 08-18-2025 05:44 PM)
780 Views
serhatz04
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

One UI 8 Watch Alacak Galaxy Watch Modelleri

image

Samsung, bu kez doğrudan One UI 8 Watch’a atlayarak One UI Watch sürümünde önemli bir adım atmayı planlıyor gibi görünüyor, bu da Galaxy Watch 8 serisi ile başlayacak. Ancak Galaxy Watch’ınızın bu en yeni güncellemeyi almaya uygun olup olmadığını hiç merak ettiniz mi? İşte One UI 8 Watch güncellemesini alacak Galaxy Watch modellerinin listesi.

Temel olarak, birkaç yıl önce Samsung’un kendisi, Galaxy Watch portföyünün Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic’ten başlayarak gelecekte piyasaya sürülecek saat modellerine kadar 4 yıla kadar Wear OS destekli One UI Watch güncelleme desteği alabileceğini doğruladı.

Bu saat yazılımı güncelleme politikasına bağlı kalarak, Galaxy Watch 4 serisinden başlayarak tüm yeni saatler One UI 8 Watch sürümünü alacak. Aynı zamanda Samsung, tüm Galaxy ekosistemi söz konusu olduğunda her zaman tutarlı görünüyordu; ancak şirket, bir süre önce Galaxy Watch’lar için ilgili yazılım desteğini geciktirdiği için durum Galaxy Watch’larda biraz belirsiz görünüyor.

Bunun ötesinde, One UI 8 Watch güncellemesi şimdiden birçok söylenti ve manşetlerde yer alıyor. En yeni sürümün, mobil cihazlardaki One UI 7’ninkine benzeyecek tamamen yeni bir şarj animasyonu getireceği söyleniyor. Bunun dışında, Galaxy Watch’lara Now Bar ve Now Brief, yenilenmiş uygulama simgeleri ve daha gelişmiş kutucuklar getirmesi bekleniyor.

One UI 8 Watch İçin Uygun Olan Galaxy Watch Modellerinin Listesi

• Galaxy Watch 4
  • Galaxy Watch 4 Classic
  • Galaxy Watch 5
  • Galaxy Watch 5 Pro
  • Galaxy Watch 6
  • Galaxy Watch 6 Classic
  • Galaxy Watch 7
  • Galaxy Watch Ultra
5 Comments
ilyas_1818
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4un son büyük guncellemesi mi bu
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyorum,bakacağım.
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Son olması saçma olur watch 5te aynı işlemciyi kullaniyor
0 Likes
_ak24_
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 için son diye biliyorum, ayrıca işlemciye bakmıyor firmalar çıkış yılına bakıyorlar
0 Likes
ilyas_1818
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saçmalamıslar watch 4 one ui 9da almalıydı
0 Likes