- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-20-2023 11:57 PM (Last edited 09-20-2023 11:57 PM by Çoruh ) in
Giyilebilir CihazlarSelamlar, oneui 5 watch guncellemesiyle beraber gw4un pil tuketimi fazlaca arttı. Eskiden saat 20 gibi %100 sarjla takardim. Gece uyurken takar, sabah kalkinca ise sarji %88 falan olurdu. Simdi yine saat 20de saati taktım. Coktan %88 oldu bile.(ayrica gece yatarken bt kapiyorum. Ucak moduna aliyorum. Pil tasarrufu aciyorum. Bunun en buyuk etkeni whatsapp bence. Pil kisminda gun sonunda %15lik bir kismi WhatsApp kullanmis oluyor. Buna en yakın olan ise %2.5 ile oneui arayüzü. Yani bir optimizasyon gerekiyor. Gunluk kullanma seklim sabah %88-85 sarjla evden çıkış %40-55 arasindaki bir sarjla saat 16.30 gibi eve giriş seklinde oluyor. Eve gelene kadar da 1.5 saat kadar egzersiz kaydi yapıyorum. Genelde strava uygulamasi üstünden oluyor ama yine de sensorler calisiyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2023 06:07 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba a_n_o_n_y_m_o_u
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2023 06:07 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba a_n_o_n_y_m_o_u
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD