cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gw4 oneui watch 5 guncellemesiyle pil tuketim fazlaca artması

(Topic created on: 09-20-2023 11:57 PM)
205 Views
a_n_o_n_y_m_o_u_s
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar, oneui 5 watch guncellemesiyle beraber gw4un pil tuketimi fazlaca arttı. Eskiden saat 20 gibi %100 sarjla takardim. Gece uyurken takar, sabah kalkinca ise sarji %88 falan olurdu. Simdi yine saat 20de saati taktım. Coktan %88 oldu bile.(ayrica gece yatarken bt kapiyorum. Ucak moduna aliyorum. Pil tasarrufu aciyorum. Bunun en buyuk etkeni whatsapp bence. Pil kisminda gun sonunda %15lik bir kismi WhatsApp kullanmis oluyor. Buna en yakın olan ise %2.5 ile oneui arayüzü. Yani bir optimizasyon gerekiyor. Gunluk kullanma seklim sabah %88-85 sarjla evden çıkış %40-55 arasindaki bir sarjla saat 16.30 gibi eve giriş seklinde oluyor. Eve gelene kadar da 1.5 saat kadar egzersiz kaydi yapıyorum. Genelde strava uygulamasi üstünden oluyor ama yine de sensorler calisiyor.

Gun içinde bt degisken oluyor bazen kapali bazen acik GPS WiFi nfc vs kapali parlaklik ceyrek ve yari arasinda acik(eskiden pil omru 42-46 saatti. Simdi ise 30 saati zor goruyor. Yine günü çıkarıyor ama eskiden zorlayinca 2 gun cikariyordu)

Ek olarak guncellemeden sonra cihazda bazen takılmalar oluyor.(ozellikle bildirim cubuguna ve uygulamalar menusune gecerken oluyor.) Sizde de var mi boyle bir sorun?
Son olarak fotograflari ekliyorum
Teşekkürler 

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba a_n_o_n_y_m_o_u_s,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba a_n_o_n_y_m_o_u_s,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes