Original topic:

Giyilebilir Cihazdaki Sorunları Nasıl İletebilirim?😍

(Topic created on: 01-28-2026 08:26 PM)
850 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Samsung Members Üyeleri ,

Giyilebilir cihazlarda zaman zaman istenmeyen sorunlarla karşılaşılabilmektedir. Bu tür durumları Samsung'a nasıl ileteceğimiz konusunda belirsizlik yaşandığında genellikle Samsung Members platformu üzerinden bildirimde bulunulmaktadır.

Ancak bu sorunların çözümü için daha etkili bir yöntem bulunmaktadır ve bu süreci sizlere adım adım aktaracağım. 😍

Tüm giyilebilir cihazlarımız ;

image

Giyilebilir Cihazdaki Sorunları Nasıl İletebilirim?

Öncelikle Galaxy Cihazınız ile Giyilebilir Cihazınızın bağlantısını kontrol etmeli, akabinde ise Samsung Wearable uygulamasını başlatmalısınız. 

Adım 1: Samsung Wearable uygulamasını başlattıktan sonra uygulama menüsü görüntülenecektir lütfen belirtilen alana dokunun 

image

Adım 2: Görselde belirtilen üç noktaya dokunarak "Ayarlar" bölümüne erişim sağlayalım.

image

Adım 3: Bize ulaşın sekmesine dokunun.

image

Adım 4: Geri bildirim gönder seçeğine dokunalım .

image

Adım 5: Üyeler sekmesindeki hata raporu bölümüne erişiliyor ardından belirtilen alana tıklayınız.
image

Adım 6: Cihazınızın modelini seçip ilerle adımana geçiniz .Örneğin ben Galaxy Buds 4 Pro seçtim (modeliniz listede yoksa, en alttaki seçeneği tercih edebilirsiniz).
image

Adım 7: Cihazınızda karşılaştığınız sorunu iletmeniz halinde, gerekli incelemeler yapılacak ve tarafınıza geri bildirim sağlanacaktır.
image

Wearable uygulamasında kulaklıklarınız (Buds) görünmüyorsa ne yapmalısınız?

Yanıt : One UI 8 güncellemesiyle birlikte Buds Modelleri doğrudan Ayarlar menüsüne entegre edilmiştir; bu adımları ayrıntılı olarak açıklıyorum.

Adım 1: Öncelikle buds'ınızı cihaza bağlayıp Ayarlar menüsü açınız ve kullandığınız buds modelinin üzerine dokunun 

image

Adım 2: İşaretlediğim Üç noktaya dokunun 

image

Adım 3 : Bize ulaşın bölümüne erişim sağlandığında, yukarıda bahsettiğim belirtilen adımları takip edip yapabilirsiniz .
image

Bu bilgiyi Üyeler platformunda paylaşmak istedim .😍 Giyilebilir cihazlar aracılığıyla yardıma ihtiyacı olan herkesin bu gönderiye ulaşmasını sağlayarak, yardımın kapsamını genişletebiliriz 🙏😊

27 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Mükemmel, yer imlerine ekledim 😍

Galaxy AI gönderimi görmediyseniz:

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Karşınızda-Galaxy-AI-️/td-p/21484061?src=ShareByUserCM
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saol kardeşim 😊
SamHaber
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler Hocam 😊Yer imlerine ekledim😍
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim kardeşim benim 😊
Mehmetöz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Mükemmel bilgilendirme yer imlerime ekledim 

Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler ederim😊
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Elimden geldiğince iyi bilgileri paylaşmaya çalışıyorum maksatımız yardımlaşmak ,burada aileyiz ❤
FS_alpha
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel bir şekilde de yapıyorsun bu vizyonu hocam Allah razı olsun 🙏