cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gear S2 Classic İphone bağlantı sorunu

(Topic created on: 07-08-2020 10:29 PM)
3692 Views
SercanAliKaya
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Gear S2 Classic saatimi iPhone ile sorunsuz kullanıyordum. 
Son iki güncelleme ile artık herhangi bir iPhone cihaz ile Gear S2 yi Gear uygulaması üzerinden eşleyemiyorum

Android telefonlarla sorunsuz eşleşiyor

Sayısız kere hem AppStore da yorumlarda hem de Gear uygulaması içinden log kaydı vererek sordum.

Sayısız şey önerildi ama işe yaramıyor

İos Gear uygulaması örneğin Watch Active e sorunsuz bağlanıyor, ya da bahsettiğim gibi Android telefonlardaki Gear uygulaması Gear S2 ile bağlanabiliyor

Sorun basit: Mevcut İOS Gear uygulaması herhangi bir İPhone ile ( iPhone 7 ya da 11 **bleep** etmiyor) Gear S2 yi eşleyemiyor ( ama uygulama Watch Active e bağlanabiliyor )

Sorun Gear S2 de oluşuyor. 
Uygulamanın acilen güncellenmesi lazım ama uzun süredir gelişme yok

Eski bir saat diye desteği mi kesildi? Öyle ise bilelim Apple Watch alalım

Samsungu çok seviyorum ama sorun çözme süreciniz ve süreniz kullanıcılarınızı üzüyor

Saygılarımla

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba SercanAliKaya,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için de lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Princee90
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

IOS 10.x versiyonuna yükseltilmiş Iphone 6S ve Iphone 6S+ cihazlardaki Gear bağlantısında, Iphone 6S, 6S+ cihazların donanımlarından kaynaklanan problemlerden dolayı kopmalar olabilir.
Bu durumda, telefonun bluetooth üzerinden eşleştirilen diğer cihazlarla bağlantılarının kesilmesini ve  ardından, Bluetooth özelliğini kapatarak tekrar başlatmayı dene.

Bi de cihazın uygulamalar ekranından Samsung Gear’ı tıklayın Ayarlar, Yedekle ve geri yükle, Veri yedekle yapabilirsin. Olmazsa servisin görmesi gerekiyo.

0 Likes
SercanAliKaya
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Ben bağlantı kopmasından bahsetmiyorum, eşleşme sorunundan bahsediyorum 

Daha önce önerilen, sizin de önerdiğiniz sayısız şey denedik. Telefonu bile sıfırladım.

İki versiyon önce sorun yokken son iki güncelleme ile sorun oluştu

Saatte sorun olsa Android telefon nasıl sorunsuz bağlanıyor?

İphone sorunlu olsa Watch Active e nasıl sorunsuz bağlanıyor?

Sorun Gear uygulamasının son versiyonlarında, o da uygulama her saatte sorun yaratmıyor, sadece Gear S2 de sorun oluşuyor, ha eğer İOS 13 ile ilgili bir konuysa uygulama optimize edilmeli Gear s2 için

Özetle: İOS te Gear uygulaması Gear S2 için güncellemeli. Tek çözüm bu gibi görünüyor

Varsa forumda Gear S2 si olup İPhone ile sorunsuz kullanan, yazsın bilelim nasıl yaptığını

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba ben Nazif,

Bu sorun büyük ihtimal yazılımsal.

Uygulama güncelleme ile düzeltilmesi gerek.

Sizde samsung members üzerinden uygulamanın güncellenmesi gerektiği hakkında hata raporu gönderebilirsiniz.
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba SercanAliKaya,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için de lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes