Original topic:

Garmin Vivoactive 5 Hakkında Ne düşünüyorsunuz ?

(Topic created on: 10-20-2025 03:13 PM)
187 Views
KaganBirgul
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Garmin Vivoactive 5 en kalp ritmi ve uyku kalitesi gibi parametreleri en doğru oranda ölçen akıllı saat olduğu söyleniyor konu ile ilgili bilginiz var mı, Watch 8 almaktan daha mantıklı olabilir mi ?

Şarjı en az 1 hafta gidiyor deniliyor.

image

12 Comments
Giyilebilir Cihazlar

Watch 8 12k 13k ya almaktansa her cihaz daha mantıklı tabiki, mesela 12 13 bin verip huawei gt6 pro alırım o bile etmez 12 13 bin ama 10k üstüne çıkarsamda huawei gt 6 pro alırdım 

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu daha iyi hepsinden ama.
Giyilebilir Cihazlar

Güncelleme desteğinden ötürü gt6 proya oy verirdim hem huaweininde sonuçları oldukça doğru adamlarınsaarleee özel laboratuvarları tesisleri filan var damar sertliği ekg tansiyon kalp atışı gibi parametrelerde de yüksek doğruluk sağlıyorlar hatta habgi doktorla görüşsem akıllı saat olarak Huawei kullanıyor ve kullandıkları bataryalarda büyük 1 hafta min gidiyor hersam açık ekranı kapatsan min 2 hafta gidiyor

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Size katılıyorum fakat benim herşeyim Samsung evdeki beyaz eşyalar dahil, o yüzden Huawei alsam çok sırıtır ekosistemi bozmuş olurum bir nevi, stabilite uyum vs.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Markalar valla bu ekosistemden iyi yolunu bulmuşlar ne diyim hayırlı işler

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Demek istediğimi anlayabildiğinizi sanmıyorum, ben her sene değişik ülkelere gidiyorum gezmek için ve ekosistem diyerek kenara itelediğiniz şey havalimanında kaybolan çantamı bulmamda fayda sağladı (smart tag 2).
Aynı zamanda mesela kulaklığımı herhangi bir yerde unutunca bildirim ve ikaz alıyorum mesela çalınırsa kilitleyebiliyorum kullanılamayacak duruma geliyor. Ekosistem diyip küçümsemeyin bence, bekarım evdeki Samsung beyaz eşyaları yönetebiliyorum mesela Samsung Watch'ım olsa neler neler yani düşünün önemli hususlar olduğunu düşünüyorum.
KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Gt6 Pro Samsung telefonlarla Watch 8in uyumlu olduğu kadar uyumlu değil ve ekosistem oluşturamazsınız.
Huawei iyi ürünler üretse de benim telefonum Samsung mesela Gt6 Pro'yu almam, fakat garmin bambaşka bir dünya.
Giyilebilir Cihazlar

Ne demek uyumlu değil hangi özelliği kullanamıyorsun gt6 proda, asıl samsung saatleri diğer markalarda kullanırken sorun yaşıyorsun hatta ios desteği bile yok huaweide ios desteğide var

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İşte ben asıl bunu istemiyorum 😊 Samsung kendi içinde bir dünya ve ekosistem, saati de sadece Samsung'da çalışmalı diyorum garmin alamayacağıma göre Watch 9u bekleyeceğim.