- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-20-2025
03:13 PM
(Last edited
10-20-2025
03:13 PM
by
Turuncu
) in
Garmin Vivoactive 5 en kalp ritmi ve uyku kalitesi gibi parametreleri en doğru oranda ölçen akıllı saat olduğu söyleniyor konu ile ilgili bilginiz var mı, Watch 8 almaktan daha mantıklı olabilir mi ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:58 PM in
Giyilebilir CihazlarWatch 8 12k 13k ya almaktansa her cihaz daha mantıklı tabiki, mesela 12 13 bin verip huawei gt6 pro alırım o bile etmez 12 13 bin ama 10k üstüne çıkarsamda huawei gt 6 pro alırdım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:00 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:08 PM in
Giyilebilir CihazlarGüncelleme desteğinden ötürü gt6 proya oy verirdim hem huaweininde sonuçları oldukça doğru adamlarınsaarleee özel laboratuvarları tesisleri filan var damar sertliği ekg tansiyon kalp atışı gibi parametrelerde de yüksek doğruluk sağlıyorlar hatta habgi doktorla görüşsem akıllı saat olarak Huawei kullanıyor ve kullandıkları bataryalarda büyük 1 hafta min gidiyor hersam açık ekranı kapatsan min 2 hafta gidiyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:09 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:11 PM in
Giyilebilir CihazlarMarkalar valla bu ekosistemden iyi yolunu bulmuşlar ne diyim hayırlı işler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:18 PM (Last edited 10-20-2025 04:19 PM ) in
Giyilebilir CihazlarAynı zamanda mesela kulaklığımı herhangi bir yerde unutunca bildirim ve ikaz alıyorum mesela çalınırsa kilitleyebiliyorum kullanılamayacak duruma geliyor. Ekosistem diyip küçümsemeyin bence, bekarım evdeki Samsung beyaz eşyaları yönetebiliyorum mesela Samsung Watch'ım olsa neler neler yani düşünün önemli hususlar olduğunu düşünüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:07 PM in
Giyilebilir CihazlarHuawei iyi ürünler üretse de benim telefonum Samsung mesela Gt6 Pro'yu almam, fakat garmin bambaşka bir dünya.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:09 PM in
Giyilebilir CihazlarNe demek uyumlu değil hangi özelliği kullanamıyorsun gt6 proda, asıl samsung saatleri diğer markalarda kullanırken sorun yaşıyorsun hatta ios desteği bile yok huaweide ios desteğide var
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 04:11 PM in
Giyilebilir Cihazlar