cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Garanti Şikayeti

(Topic created on: 05-07-2022 01:52 PM)
203 Views
Ali Berk Uslu
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar
  • Geçen hafta Galaxy watch active2 saatimin dokunmatik ekranı takıldı. Bir şekilde saati aç kapa yapmama rağmen düzelmedi. Şarja taktım ve, çıkarırken arka sensör camıda düştü. Bende garanti kapsamında servise gönderdim. Ancak dün gelen mesajda garanti kapsamı dışı tamir yapılacağı bildirildi. 1800 tl lik saate 2600tl ücret talep ettiler. Ben böyle bir rezillik görmedim. Mesai saati dışında olduğu için ulaşamıyorum da kendilerine. 

Kendi kendine bozulan bir saati garanti kapsamayacaksa neden garanti var. Kesinlikle bir daha samsung herhangi bir ürün kullanmayacağım ve şikayet edeceğim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Ali Berk Uslu,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Tüketici haklarına ver gitsin uğraşma bazen yetkili servisler böyle yapıyor üzülüyorum kul hakkına riayet etmeyen tipleri...
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sikayetvara yaz dönüş yaparlar
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Ali Berk Uslu,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes