Original topic:

Galaxy watch

(Topic created on: 10-06-2025 04:56 PM)
156 Views
S25_es
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch Fe alımırmı? Veya önerdiğiniz bir saat varmı ama 5.000tl yi geçmeyecek 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Allperen
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
5500 TL civarına Watch 7 aldım ve gayet memnunum. Yaklaşık 2 gün kullanım süresi, iyi bir işlemci, birçok sağlık takibi özelliği vb gibi detaylarıyla gayet iyi bir saat. Bence kötü bir saate 5000 TL vermek yerine 500 TL daha ver ve bunu al derim. Ama 2 gün bana yeterli gelmez dersen Huawei'in saatlerine de bakabilirsin.

View solution in context

11 Comments
mastrx
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Fe yerine watch 7 bakabilirsiniz. Örneğin bugün bir ara amazonda 5kya düşmüştü.
Solution
Allperen
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
5500 TL civarına Watch 7 aldım ve gayet memnunum. Yaklaşık 2 gün kullanım süresi, iyi bir işlemci, birçok sağlık takibi özelliği vb gibi detaylarıyla gayet iyi bir saat. Bence kötü bir saate 5000 TL vermek yerine 500 TL daha ver ve bunu al derim. Ama 2 gün bana yeterli gelmez dersen Huawei'in saatlerine de bakabilirsin.
S25_es
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hafızası ne kadar watch 7 nin
0 Likes
Allperen
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
32gb depolama 2 gb ram
007aliinan
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 aldım 2 gün kullandım sonra 8 hediye geldi , 7 den soğudum hemen , 8 çok güzel saat tavsiye ederimHJ2wysRkof.jpg
S25_es
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Valla 8 e çıkamam fiyatından dolayı o yüzden 7 ye bakıyorum şuan tavsiye için teşekkürler
007aliinan
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben sırasıyla watch 2 classic 40mm GRİ , watch 4 classic 44 mm SIYAH. watch 6 44mm SIYAH , watch 7 44mm HAKİ Kullandım, su an 8 kullanıyorum siyah , en güzeli 8 bana göre sonra WATCH 6 SIYAH 44 MM , 6 ile 7 arasında bi **bleep** göremedim gerçi 7 yi 2 gün kullandım, ben her gün yürüyüş yapıyorum su anda da yuruyusten yazıyorum, spor sağlık aktivitelerini düzenli kullanıyorum, dediğim gibi 7 yerine 6 da düşünebilirsin arada 1 yıl var , sadece yüksek model olsun dersen 7 al , diğer türlü çok **bleep** yok 6 ile , bir de bana HAKİ yani koyu yeşil hoş gelmedi bazıları bayıldı renge , ben siyahciyim ama zaten farklı kordonlar kullanıyorum kırmızı bordo hardal sarısı gri , sana kalmış dostum , umarım gönlüne zevkine hitap edeni alırsın, bu arada 2. El 8 çok uyguna satanlara denk geliyorum , saatin çıkışı fazla olmadı 8 bine falan 8 satana denk geldim , 6 verene kadar bence 2 daha kayıp 2. El bi 8 alabilirsiniz
S25_es
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İkinci ele nereden bakıyorsun? Hangi uygulama?
0 Likes
007aliinan
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hepsinde var Face letg. Sarı ilan uygulamasi