cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch

(Topic created on: 03-18-2025 10:10 AM)
158 Views
olkatex
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 6 classic model saat kullanıyorum aldığım günden beri WhatsApp bildirimlerinde geçikme oluyor diğer uygulamardan gelen bildirimler saatte hemen görünürken whatWhatsApp üzerinden gelen birdirimler bazen geçikebiliyor bu konuda yardımcı olabilecek yada aynı sorunu yaşan var mı

13 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Selamünaleyküm kardeşim,

Saatinizde ve telefonunuzda Google Play Store'dan güncelleme varsa WhatsApp'ı güncelleyin.

Güncelleme yoksa,
Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > Depolama > Verileri sil yapın.

Bilgilendirme: Bunu yapmadan önce mesajlarınızı yedekleyin. Bunun için WhatsApp > Ayarlar > Sohbet > Sohbet yedeği > Yedekle diyerek yedekleyin. Yapmadığınız takdirde mesajlarınıza erişimi kaybedebilirsiniz.

Paylaştığınız uygulama, üçüncü parti bir yazılımdır ve Samsung tarafından üretilmediği için, gelecek güncellemelerle yazılımsal uyumsuzluklar oluşabilir. Hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz.

Google Play Store > WhatsApp > Geliştirici iletişim bilgilerinden iletişime geçip sorununuzun düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.
Giyilebilir Cihazlar
Konudan bağımsız:
Bende maaşta galaxy watch 6 classic almayı planlıyorum. Önerirmisiniz saati artılarıyla eksileriyle her şeyine bakarak?
(Klasik saat görünümünü daha çok sevdiğim için watch 6 classic tercih ettim)
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, ben de kullanıyorum. Her şeyiyle güzel bir saat. En büyük sorunu pil ömrü, maalesef 1 gün zor gidiyor. Bu konuda saatten bıktım artık.
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler bilgilendirme için :3
0 Likes
olkatex
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Saatten bende memnunum çok şık bir saat bence ama evet pil konusunda sıkıntısı var her gün şarja takmanız gerekiyor
AcKc
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Sanırım genel bir problem, içerisinde yüklü wp tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Wp Silip sadece bildirim almayı seçerseniz düzelir ama görüntüleme olarak diğer işlemleri yapma imkanınız ortadan kalkar
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ne yaparsanız yapın WhatsApp hep geç gelecek çözümümyok. Çözüm şu WhatsApp saaten kaldırın normal bildirim olarak anında geliyor ve cevap verebiliyorsunuz. Yoksa düzelmiyor.
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende anında geliyor garip.
0 Likes
FeeJ
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu watch 4 classic için de geçerli. Ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Büyük ihtimalle saatin uygulamasından kaynaklı.
0 Likes