Original topic:

Galaxy watch ile denize girilebilir mi?

(Topic created on: 08-27-2025 07:51 AM)
140 Views
SkyWalker412
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bende galaxy watch 5 pro saat vardı. Denize girdim, yüzerken "cihaz çok ısındı, kapatılacak" diye ikaz geldi.ve.kapandı. Anlam veremedim, yüzmeye devam.ettim. Sahile çıkınca saati tatlı su ile duruladım ve kurumaya bıraktım. 30 dk sonra açmaya çalıştım ama açılmadı. Hala da açılmıyor, şarja taktığımda ısınıyor ama açılmıyor. Ben de galaxy watch 8 classic aldım geçtim ama sonradan aklıma dank etti, gittim samsung bayisinde bir.çalışana sordum, denize girilmez galaxy watch ile dedi... Buna da anlam veremedim zira eşimde apple watch 5 var, senelerdir denize girdi çıktı hiç bir sorun yok.
Burada psylaşırsam belki merak edenlere bir.cevap olur dedim.
Bilen varsa söylesin, galaxy watch saatimiz ile denize giremiyor muyuz?
Peki o zaman niye yüzme egzersizi var içinde? Sadece yüzme havuzu için mi?
Teşekkür ederim...
10 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Su gecirmezlik sertfikası tuzlu su için geçerli değildir çünkü tuzlu su oksitlendirici bi yapıdadır ki buda kullanıcı hatasına girmesine sebep olur cihazın başına bir şey gelmesi durumunda
SkyWalker412
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Mantıken doğru ama ben hiç böyle.bir uyarıya rastlamadım kulalanım klavuzunda... Gözümden kaçtı demek ki.. Zaten garantisi çoktan bitmişti...
OğuzS25
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet o mod sadece yüzme havuzu için yani tatlı su için watch ile denize girme hatta tatlı suya da girme çünkü su geçirmez değil dayanıklı sadece yani o da garanti değil
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Onda var ama ben bir kere havuza soktum sonra elim alçıdan çıkınca saati sardığım poşette çıkartım baktım elim hala şiş saati de çıkarttım o zaman sağ elime yakayım dedim sonra ki gün bizim petshopta balık verirken kepçe ile dipten balık alırken saati de bayağı suya soktum hiçbir şey olmadı maşallah tabi su fışkırtma modunu açtığımda korktum çünkü araba gibi kükredi ve bir sürü su çıktı fakat ben o modu bir kez de phonk (bayağı bass içeren) dinlerken açtım yanlışlıkla şu an hafif bir cızırtımsı ses var saatte
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Annemin 9.5 yıllık s7 edge sini buna güldü (maşallah)
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Dalga geçmek için değil (eğer rahatsız olduysanız silebilirim)
0 Likes
S25navy
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
😂 😂 😂 😂 😂 😂 afferin oğlum watch 8 le de gir
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
😂😂😂😂
0 Likes
SkyWalker412
Active Level 5