cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch fe orijinal mi?

(Topic created on: 02-07-2025 10:52 PM)
211 Views
kaantks-A51-S22
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, alışveriş sitelerinde gezinirken 4000TL'ye Watch FE ile karşılaştım, satıcı Samsung değildi. Samsung'un kendi sitesine girip bakmak istedim kaç TL diye fakat ürün kendi sitesinde satışta değildi. Sizce ürün orijinal mi?

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Satıştan kaldırdığı cihazlar ithalatçı firmalar tarafından satışına devam eder . Garanti kapsamını ithalatçı firmalar karşılar .

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Cihazı ve satıcıyı görmeden yorum yapmam aşırı komik olur :) karşılaştırmanı yapıp karar verebilirsiniz

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İnceleyebilirim senin için , bekliyorum .

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fiyatı satıcı kampanyasından dolayı düşmüş , cihaz fiyatları 4k bandında , eğer hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Fakat ben tercihimi https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-watch6-krem-bluetooth-40mm-p-752961849?boutiqueId=61&merchan... bu cihazdan kullabilirdim .

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Eğer yardımcı olduysam çözüm olarak işaretleyebilir ve takibe alabilirsen sevinirim iyi forumlar :)

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Üstelik cihaz ithalatçı değil resmi garantili olarak gönderiliyormuş bilgin olsun bu detay işine yarar dostum ,,,,

View solution in context

Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet ürün orijinal.

View solution in context

12 Comments
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Satıştan kaldırdığı cihazlar ithalatçı firmalar tarafından satışına devam eder . Garanti kapsamını ithalatçı firmalar karşılar .
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi şöyleki 2 farklı watch fe buldum bir tanesi 4000TL diğeri 7000TL sizce 4000TL olan saat alınmaya değer mi?
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Cihazı ve satıcıyı görmeden yorum yapmam aşırı komik olur :) karşılaştırmanı yapıp karar verebilirsiniz
Giyilebilir Cihazlar
Ürünün linkini atsam olur mu? Ben son derece kararsızım
0 Likes
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İnceleyebilirim senin için , bekliyorum .
Giyilebilir Cihazlar
https://ty.gl/n9lbaea7xgtp8 trendyoldan buldum teşekkürler
0 Likes
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fiyatı satıcı kampanyasından dolayı düşmüş , cihaz fiyatları 4k bandında , eğer hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Fakat ben tercihimi https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-watch6-krem-bluetooth-40mm-p-752961849?boutiqueId=61&merchan... bu cihazdan kullabilirdim .
Giyilebilir Cihazlar
Ürün orijinal değil mi ?
0 Likes
Solution
hanbeyi
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet ürün orijinal.