cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 7

(Topic created on: 07-29-2024 01:34 PM)
227 Views
nonamee_s23
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar ilk defa akıllı saat kullanma deneyimi yaşayacağım. Watch 6 classic ile watch7 özelliklerini karşılaştırıyorum. Watch7 nin işlemci çekirdeği hem daha fazla hem de 3nm çipi ilk defa bu saatte kullanıyor samsung. Sorum şu, acaba bu özellikler watch 7 nin çok daha akıcı olmasını sağlar mı. Arkadaşımda watch 6 classic var arayüzde kasmalar oluyor az da olsa onu hissetmek moral bozucu yani o kadar parayı verdikten sonra. Sizin düşünceleriniz neler watch 7 hakkinda?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Quantum-A
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet sağlar, daha iyi bir işlemci ve daha fazla depolama alanı ile Watch 6'dan daha akıcı bir deneyeim yaşayacaksınız. 🙏😊

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Onu sağlamasa bile yeni işlemci %30 daha verimli olduğu için daha uzun pil ömrü alırsınız.

View solution in context

7 Comments
Solution
Quantum-A
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet sağlar, daha iyi bir işlemci ve daha fazla depolama alanı ile Watch 6'dan daha akıcı bir deneyeim yaşayacaksınız. 🙏😊
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah bakalım bi deneyimlemek istiyorum yeşil watch 7 baya şık geldi gözüme
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Onu sağlamasa bile yeni işlemci %30 daha verimli olduğu için daha uzun pil ömrü alırsınız.
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Evet bence de. Sensörler daha hassas ve iyileştirilmiş ve işlemci farki vsr bide depolama kapasitesi 32 gb. Bence çok iyi
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler bilgi için
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 hem yeni animasyonlara hemde yardımcı işlemcilerede sahip kasma donma yok 7de

4 ten 6 ya sadece pil ve ufak tefek değişiklikler olmuştu bu 7 büyük güncelleme
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
0 Likes