Original topic:

Galaxy watch 7 ilk kullanım

(Topic created on: 09-06-2025 01:41 AM)
57 Views
waffensoul
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar galaxy watch 7 44mm saatde ilk yapmamız gereken ayarlar nedir ? Şu açık olursa daha iyi olur veya şu kapalı olursa daha iyi olur dediğiniz var mı ? 

11 Comments
ysf_a35
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Mesela kandaki oksijen ve sürekli stres ölçmeyi kapatabilirsin çok bi gereği yok nabız gerekli uyku sırasında nefes açık olabilir horlama algılama var onu açsan bile kaydedilmesi için her gün hearthe girmen gerek sürekli açık ekran özelliği açık olursa 24 saat kapalı olursa 30 saat kullanım sağlayabiliyor bir de istediğin bir kaç albüm ve müzikleri telefonla senkronize edebilirsin çoğu wearableden yapılıyor health sağlık uygulaması zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar soru alabilirim
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Benim 3 gün şarj etmeden rekorum var
0 Likes
ysf_a35
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Max bir buçuk gün ama ben özelliklerini çoğunu kullanıyorum ve şarjla alakalı bir derdim yok ama güzel süre üç gün nasıl gitmiş :)
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Şöyle uyku takibi açık wifi kapalı hiç konuşma denk gelmedi ve tam gün başlangıcı 100 olduğu için benim uyku zamanımla da denk gelince 3. Uyku takibini de aldıktan sonra %3 ya da %2 idi
0 Likes
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Her şeyi kapatırsan gider 😊
0 Likes
waffensoul
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam kandaki oksijeni,ekg,nabız ölçmeyi pek kullanmıyorum,apple watch kullanmıştım onda da sağlık özelliklerini direk es geçmiştim
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Eğer s serisi cihaz kullanıyorsan yani kablosuz şarj destekli bunu almanızı şiddetle öneriyorum (not üstelik hızlı şarj ediyor)aNLfW1Zewv.jpgapEIe6V3XA.jpgaezIfAdGp2.jpg
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada dostum saate samsung web browser indirip tarayıcıyı girebilirsin hatta kahoot bile oynatıyor (bugün okulda alışma da hoca ile denedik ve bu arada ben zaten açıp bazen youtubryi bile açıyorum kasmıyor videolar vb. Ve bazı uygulamalar 2 gb ram e rağmen sanki 12 gb ramli telefon edasıyla kapanmıyor (rahat 4 5 uygulama en az en fazla da 15 20 dir ben de))
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
En başta saati çok kurcalayacaksın ama sonra alışıyorsun (özür dilerim parça parça yazdığım için isterseniz silebilirim ya da direk beni raporlayabilirsiniz)
0 Likes