cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6 classics 43mm vs galaxy watch 5pro vs huawei watch gt5

(Topic created on: 12-20-2024 12:29 PM)
193 Views
waffensoul
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba akıllı saat alacağım. S23 ultra cihazımla da senkronizasyon olarak uyumlu olsun istiyorum. Özellikleri,batarya süresi ve kullanım detayları açısından hangisi daha iyi olur. Bileğim ince olduğu için hangisi daha iyi durur fotoğraflarda paylaştım yardımcı olur musunuz ? 

image

image

image

image

11 Comments
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Batarya diyorsan Huawei ama özellik ve uyumluluk istiyorsan Galaxy Watch en iyisi. Ben düz Watch 5 44mm kullanıyorum ve bataryası kullanıma göre minimum 1 - 1.5 gün maksimum 2 gün gidiyor. 2. El almama rağmen sorunsuz ve memnunum. Size de Galaxy'lerden birini almanızı öneririm. Bir de yanlış görmüyorsam 6 Classic 10 bin tl. Watch 7 11-12 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam biraz daha ekleme şansınız var ise 7 almanız daha iyi olur.
0 Likes
waffensoul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam mağazadan deneme amaçlı bakıp hepsiburada dan daha ucuza alıyorum
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O zaman yine de Watch 7'ye de bi bakın derim eğer çok fiyat farkı yok ise alabilirsiniz eğer olmazsa Watch 6'da gayet işinizi görür.
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Selamlar Watch 5 pro da 45 mm hem kasası da küçük sanal dijital Bezel var en mantıklı seçenek
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Selamlar gt5 çok güzel durmuş hem sarz olsun hem uyumlu olsun derseniz Galaxy watch 5 pro her türlü memnun eder
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Ben huawei watch gt 2 elagance kullandım evet şarj konusu iyiydi ama diğer taraftan bana akıllı saatten ziyade bi akıllı bilekten hallice bir deneyim yaşattı bu yüzden ben galaxy watch serisinden başka bir saat kullanmayı düşünmüyorum
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Bütçe Durumun Uygunsa Galaxy Watch 7 Al Belki Batarya Kötü Olabilir Ama Asla Yarı Yolda Bırakmaz Senii
0 Likes
waffensoul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam düz modellerin kenarlarını sevemedim bir türlü çok basit duruyor gibi Apple watch se kullandım o da basitti ama düz modeller gibi değildi. O yüzden classic bakıyorum.
Giyilebilir Cihazlar
Tabii Karar Senindir ama Bu Kolundaki watch 7 40 mm watch 7 ( 44 mm ) Tam Olur Akıllı Saat Sadece Aksesuar İçin Değil Günlük Hayatımızı Oldukça Kolaylaştırandır İyi Seçim Çok Önemli 😊
0 Likes