Original topic:

Galaxy watch 6 classic 43mm vs galaxy watch 5 pro

(Topic created on: 12-20-2024 08:07 PM)
805 Views
waffensoul
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar merhaba bu iki saat arasında kaldım. Watch 5 pro hepsiburada da 7300 tl iken watch 6 classic 43mm 6449 tl. Watch 7 modeli ise 7300 tl Uzun ömürlü kullanım ve pil batarya açısından hangisi daha iyi olur ? 

Watch 6 classic
image

Watch 5 pro
image

Watch 7 40 mm
image

ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uzun vade demisiniz en güncel o
0 Likes
dolphine
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet watch 7 de güzel ve güncel benim düşüncem watch 5 pro daha avantajlı eski model olmasına rağmen hala çok avantajlı
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 nin yapıpta watch 5 pro nun yapmadığı birşey söyler misiniz?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1 sim kartı
2 deniz girebiliyorsun
3 program larda 4 5 tane yeni bir ozelik
4 yapay zeka bazı seyleri desteklemesi
5 ekran daha parlak gün icinde
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
1 düZ watch 7 de sim yok
2 watch 5 pro da da denize girebilirsiniz
3 watch 5 pro dan farklı bir yeni özellik yok
4 son güncelleme ile watch 5 pro aynı özellikleri aldı
5 doğru fakat çok bir f a r k yok
6 watch 7 de ters şarj yok
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kanka 5 proya kötü demiyoruz ama aynı parayı verip neden 2 nesil önceki saati alsın ki? Samsungun güncelleme politikasıni da biliyosunuz hele de saatlerde eski modellere güncellemeyi çok sonradan veriyolar w4 lere oneui6 aylar sonra geldi mesela
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Önceki saatim watch 5 pro idi. Şimdi watch 7 ye geçtim. Ekran boyutu dışında özellik olarak hiçbir f a r k göremedim. Pil konusunda watch 7 en fazla 2 gün dayanıyor watch 5 pro da 4 günü buluyordu. Geçen hafta saatimin şarjı bitti ve şarj cihazı yanımda değildi, watch 7 de ters şarj olmadığı için telefondan şarj edemedim ve kapandı. Watch 5 pro da olsa telefondan 10 dk ters şarj ile bir kaç saat dayanırdı. Yani demek istediğim şu. Özellik olarak f a r kyok fakat donanım olarak f a r k var oda kullanıma çok yansımıyor.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kişiden kişiye değişir bu kriterler. Tabi şarj 4 5 gün gidiyosa güzel ama benim için hız ve akıcılık güncellik daha onemli. Şarja takarım problem değil zaten 1.5 saatte fulleniyor. Saatime wp bile indirme gereği duymadım gelen mesajlara anında cevap veriyorum ve gerçekten akıcılığı çok iyi arkadaşımda w6 classic vardı arayüzde ciddi kasmalar vardı ben w7 de bu kadar yaşamadim kasma vs. Ters şarj özelliğini kaldırmaları çok saçma ama kim için ne kadar önem arz eder bilemem tabi orasını
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kişiden kişiye değişir tabiki. Saati sürekli aktif olarak kullanan biri için watch 7 tavsiye ederim ama sadece bildirimleri göreyim birde saati bileyim yeter diyen kişiye pil artısından dolayı watch 5 pro öneririm. Spor model sevmeyene classic öneririm. Bazı kişilerde pili hiç bitmesin istiyor onlarada Huawei saat öneririm.
dolphine
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Şu an en iyi sarzi sunan watch 5 pro her konuda fazlası var eksiği yok bence fiyat ta göz önünde bulundurarak düşünüyorum
0 Likes