Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 6 Classic güncelleme alacak mı?

(Topic created on: 10-22-2025 05:03 PM)
435 Views
Mithril
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar watch 6 classiğim hala one ui 6.0 da görünüyor güncellemeleri denetle diyincede cihazininiz güncel diyor normal mi? Başka postlarda watch 7 için one ui 8 falan gördüm. Watch 6 classic gibi bir cihazın güncelleme desteği durmadı değil mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
memircomm
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Şuan 4. Sürüm test ediliyormuş hatta test edilmiş yakında sizede çıkar merak etmeyin.😊1761142883223.jpg

View solution in context

0 Likes
11 Comments
zerodaylllll
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet
UĞURCANYLMZ
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Samsung bu yapar mı yapar! Samsung'un, türkiye çalışanlarının üst düzey yetkililerinin komple revize edilmesi gerek hiç bir süreci yönetemiyorlar. Güncelleme verseler bile saati yavaşlatmak bir şey verir bunlar. Tıpkı S22 ultra telefonumun son gelen android güncellemeleri ile çöp olması gibi..
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şaka gibi ya watch 6 classic çıkalı kaç yıl olduda desteği kesiyorsunuz arkadaş
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hala kesilmemiş gibi duruyor1761142707589.jpg
0 Likes
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Neden one ui 6 da ki o zaman hala millet one ui 8 e gecti hala tık yok benim watch6clasicten
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Normalde 1 ekim diye yazılmış ama hala test aşamasında. En geç 10 kasım gelir diye düşünüyorum.
0 Likes
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
One ui 7 yok mu direkt 8 e mi atladılar yoksa benim saatte mi bir sorun var acaba
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
One ui 7 watch icin çıkmadı. Samsung biraz aksamalar yaşadı direk one ui 8 ile devam ettiler. Cihazlarda bir çok hata gözlemlediğini söylüyorlar zaman kazanmak için ui 8 e geçtiler.
0 Likes
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkürler benimde kafam karişmisti nasil olacak diye 😊🙏