cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 5 pro

(Topic created on: 09-28-2023 01:30 AM)
Frk12
Expert Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bu saatin siyah olanını vatan bilgisayardan sipariş ettim 7000 tl sorun çıkmaz umarım çünkü Samsung sitesinde 9400 tl Samsung mağazadan 10.500 tl bir de media markette özelliklerinde pile 200 küsür mah yazıyor umarım aynı cihazdır cihaz gelince sıfır yada iade gelmiş bir cihazsa nasıl anlarım 25w şarj adaptörü var 15w bulamadım sıkıntı olur mu umarım Bluetooth çok şarj yemez zaten çok az ekran süresi alıyorum vatanda 3 farklı type c girişli 25w adaptör var hangi modeli almalıyım 

image

Teknosada buldum farklı farklı satıcılar var orijinal midir 
10 Comments
ibrahimA245F
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
O paylasdıgın sarj aleti sahte vatan bilgisayardan al derim yada a101 de 15 w kablo ile satılıyor onu al derim
Giyilebilir Cihazlar
Vatan teknosa medimark ve samsung shop güvenlidir ama teknosada satıcı teknosa olmalıdır
adoby55
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yorumlarımı okuyun
özcansksks
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saati hangi adaptörle şarj ettiğiniz önemli değil istersen 100 w adaptör tak yine aynı watt değerinde şarj olacak.
Giyilebilir Cihazlar
15 wat alamazsın şarj etmez ucu type c çünkü mecbur 25 wat alacaksın şarj aleti girişi de type c olmak zorunda gidip direk yerinden neden almadın epeye gir ordan bak özelliklerine hayırlı olsun
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
😂 Fahiş fiyat farkı var neden yerinden alayım Samsung sitede 9400 tl Samsung mağazada 10.500 tl
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Vatan bilgisayar yok mu yaşadığın yerde ondan bahsediyorum
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
40 50 km ötede var noldu ki İnternetten alınan ürünlerde bir problem varsa arayıp iptal edip gidip alayım
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Bir sorun yok bekleme açısından dedim yoksa bir problem yok aynı ürün zaten