cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 5 pro vs watch 5 44mm

(Topic created on: 09-26-2023 11:01 AM)
314 Views
Frk12
Expert Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arada 2k **bleep** var hangisini almak mantıklı olur 2k farka pro almak değer mi

17 Comments
Özyurt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
46mm mükemmel 5.seri 6.sri
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Pro 5 yerine tercih edilir mi pili kaç gün gidiyor prodan eksik yanları neler
0 Likes
Özyurt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
ben 4.seri 46mm classcik olanı kullanıyorum sağlık jildirimlerini kapattım diğer fonksiyon lar aktif 48 saat yeterli benim için telefonlarda öyle zaten ama 5 pro yerine 6.seri almayı tercih ederim görünüşü çok iyi pil de iyilestirilmis
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Pil konusu tam belli değil gibi ya bilmiyorum
0 Likes
Özyurt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
bütçeniz varsa 6 alın derim
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bütçe var sıkıntı yok pil olayından dolayı classic 47mm den vazgeçtim dün alıyordum yoksa
0 Likes
Özyurt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
illaki samsung alacaksanız 5pro ve 6.seri arasında seçim yapın şahsen ben 6 seri tercih ederdim
Frk12
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Huawei düşüyordum yüksek pil ömründen dolayı Samsunga kaydım 6 da pil sorunu çok diyorlar ya stabil değil gibi ondan 5 pro yada normal 5 alayım diyorum 5 5 pro arasında dağlar kadar **bleep** yoksa normal 5 te tercih edebilirim
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Knk çok fazla arada kalma bak ikisinin de artısı eksisi var watch 5 pro biraz kalın saat kaba duruyo tabi pilden ötürü. Pili iyi evet , titanyum kasa ve rengi hoşuma gidiyo. Watch6 47 ekranı büyük pro gibi kalın değil super amoled var çözünürlük iyi ve ram fazla ve yeni bi seri. Yani anlayacağın çok düşünme hangisi senin gözüne daha çok hitap ediyo hangisini kullanırken daha çok zevk alırsın ona bak.saati 1.5 günde bir şarj etmek ya da 2.5 günde bir etmek benim için çok bişe ifade etmiyo telefon gibi günün boş bi vaktinde takarım dolsun çıkartır kullanırım.