Original topic:

Galaxy watch 5 pro havuz dolayısıyla bozulma

(Topic created on: 12-04-2025 10:46 AM)
145 Views
sefau06
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Yılllardır deniz ve havuz yüzmelerimde kullandığım Samsung Galaxy watch 5 pro saatim, dün 1 saat havuzda kolumda kalması sebebiyle ekran öncesinde kendi kendine hızlıca menüler arasında geçiş yaparak, ardından da ekran renginin değişmesi ve sapıtması sonucu kapandı ve artık açılmamakta ve Samsung telefonum ile bağlantısı kopmuştur. Onlarca kez kullandım ve yıllar sonra ilk defa bozulmuştur. Çözümü teknik servis mi? Garantisi de zaten bitmişti ki bozulmaması gerekmez mi idi ? Siz siz olun suda kullanmamaya dikkat edin !!
EDİT!! Samsung servise gittim, teknisyen baktı, ekran, batarya vs. değişecek ve tamiri 8 bin TL fiyat çektiler. Zamanın parasıyla daha ucuza aldığım ve şimdiki bu paraya daha iyi saatler olduğu için ve abarttıkları için tabii ki yaptırmadım. Fit 3 almaya karar verdim. Fit 4 çıkar mı Şubat'ta???

3 Comments
Deepwater
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun bence yenisini alma zamanı gelmiş değmez tamir ettirmeye
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun hocam, bu cihazlar su geçirmez değil suya dayanıklı diye satılıyor. Bu yüzden neredeyse hiçbir zaman su/sıvı hasarı garantiye dahil edilmez diye biliyorum. Temkinli olmak lazim
0 Likes
smels
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Garantisi bitince suya dayanıklı bantların da ömrü bitmiş oluyor sonrasında her şey olabilir, ki bunlar su geçirmez değil suya dayanıklı yani garantisi varken bile su geçirebilir
0 Likes