cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 5 bluetooth bağlantısı

(Topic created on: 04-09-2023 09:24 AM)
351 Views
kapnofilik
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch5 almayı düşünüyorum.Fakat merak ettiğim bişey var.Saat ve telefon arasındaki bluetooth bağlantısı herhangi bir sebepten dolayı koptuğunda(uzaklık vb..),bağlantı kopuk olduğu sırada mesaj veya arama gelirse,bağlantı tekrar sağlandığında o arada kaçırdığım mesajlar ve cevapsız aramalar saate bildirim olarak otomatik olarak geliyo mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba kapnofilik,

Bu durumda cihazınıza bildirim düşmemektedir. Yeni arama veya mesajlar gelmektedir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bildirim hatırlatıcı açıksa evet.
kapnofilik
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bildirim hatırlatıcı saatin özelliğimi telefonun mu
kapnofilik
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Biraz daha açıklar mısın?Tşk ederim
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch5 kullanıyorum, yanlış hatırlamıyorsam geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam kopukluklardan dolayı kaçan bildirimleri eşitleme özelliği var.
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saatte wifi baglıysa bluetootha bağlı olmana gerek yok aramayı cevaplayabilirsin bu da ek bilgi.
0 Likes
kapnofilik
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
örnekleyerek tekrar sormak istedim.Diyelim ki telefonu arabada bıraktım ve bi yere kadar gittim.O arada mesaj geldi veya biri aradı tekrar aracıma döndüğümde tekrar bağlantı kurulduğunda otomatik olarak,msj geldiğini veya kaçırdığım çağrı,bildirim olarak telefona gelirmi
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba kapnofilik,

Bu durumda cihazınıza bildirim düşmemektedir. Yeni arama veya mesajlar gelmektedir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes