cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 4

(Topic created on: 07-04-2022 09:42 AM)
214 Views
Zeynep89
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 4 saatinde uygulamaları güncelleyecem ama telefonumun WiFi' sine bağlıyorum ancak saat ekranı kapanınca otomatik olarak wifi bağlantısını kesiyor. Uygulamaları direkt telefonumda veya saatte sadece telefonumun şebeke bağlantısını kullanarak güncelleyebilir miyim?

6 Comments
imindivanli
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Wifiyi gerektigi zaman yada bluetooth kapali oldugu zaman bildirimleri almaniz icin kullaniyor saat.Uygulama güncellemelerini telefon üzerinden yapmaniz daha sağlıkli olacaktır.
0 Likes
Zeynep89
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İşte bunu nasıl yapıcam. Play store da saat uygulamalarını göremiyorum
0 Likes
imindivanli
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saatiniz telefonunuza bağlıyken wearable uygulamasından magazaya tıklayin sonra arama yerine saatinizdeki uygulamaların ismini yazin güncel degilse manuel olarak guncelle dediginizde yukleme yapacaktır.
Zeynep89
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tamam teşekkür ederim
0 Likes
imindivanli
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim bende 40mm olan modelini kullanıyorum.Play store uzerinden otomatik guncellemede yapiyor saat wifi uzerinden
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Zeynep89,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.
MOD