- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-07-2022
08:24 PM
(Last edited
10-07-2022
08:32 PM
by
Bakırçay
) in
Merhaba Samsung Galaxy watch 4 classic kullanıyorum saat spor yaparken ve dinlenme esnasında nabzı kusursuz ölçüyor ama nedense günlük bir yere yürü birşeyle meşgul ol vs hiçbir şekilde nabzı olcmuyor nabzım150 ye çıkmış otururken 75 de kalmış 30 dk dir hareket halindeyim bir yere gidiyorum mesela en son 30 dk önce olcmus sonrası yok daha önce watch4 kullandım aynı sorun vardı servise gönderdim dahada bozarak gönderdiler saatimi bu kez Galaxy watch 4 classic alayım hep aynı sorun olmaz ya dedim yine pişman oldum bu sorunu dünyada yaşayan çok kişi var Samsung bir türlü duzeltmiyor belli sorun bence yazılımsal bozuk olsa sporda kusursuz olcmez dinlenirken de olcmez Samsung beni kaybetmek üzere Huawei ye geçeceğim çözüm olmazsa artik Huawei saatler yürü amida kalk ne yaparsan yap 24 saat devamlı ölçüyor nabzı bir yıldır sorun çözülmüş değil
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2022 12:54 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba emrahbozkurt198
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2022 08:52 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2022 09:03 PM in
Giyilebilir CihazlarSürekli 24 saat ölçüm aktif zaten otururken spor yaparken ölçüyor spor harici ayağa kalk birşey yap yürü olcmuyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2022 09:07 PM in
Giyilebilir CihazlarSorun bence yazılımsal eğer saat bozuk olsa sporda veya oturuncada olcmez ayağa kalk nabız ölçümü duruyor sürekli olç açik

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2022 12:54 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba emrahbozkurt198
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD