cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 4 nabız ölçme problemi

(Topic created on: 10-07-2022 08:24 PM)
325 Views
emrahbozkurt1982
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Samsung Galaxy watch 4 classic kullanıyorum saat spor yaparken ve dinlenme esnasında nabzı kusursuz ölçüyor ama nedense günlük bir yere yürü birşeyle meşgul ol vs hiçbir şekilde nabzı olcmuyor nabzım150 ye çıkmış otururken 75 de kalmış 30 dk dir hareket halindeyim bir yere gidiyorum mesela en son 30 dk önce olcmus sonrası yok daha önce watch4 kullandım aynı sorun vardı servise gönderdim dahada bozarak gönderdiler saatimi bu kez Galaxy watch 4 classic alayım hep aynı sorun olmaz ya dedim yine pişman oldum bu sorunu dünyada yaşayan çok kişi var Samsung bir türlü duzeltmiyor belli sorun bence yazılımsal bozuk olsa sporda kusursuz olcmez dinlenirken de olcmez Samsung beni kaybetmek üzere Huawei ye geçeceğim çözüm olmazsa artik Huawei saatler yürü amida kalk ne yaparsan yap 24 saat devamlı ölçüyor nabzı bir yıldır sorun çözülmüş değil 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba emrahbozkurt1982,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Birisiyle members üzerinden şu nabız ölçümü konusu hakkında konuştuk. Boşuna servise vermeyin yazılımsal bir sorun bu. Sürekli ölçmeyi ayarlayımca bir problem yok ancak hareketsizken 10 dakikada bir ölçme ayarında sapıtıyor. Eğer kusursuz olsun diyorsanız şimdilik nabızı sürekli ölç ayarında kullanın ileriki güncellemelerle çözülecektir.
0 Likes
emrahbozkurt1982
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Sürekli 24 saat ölçüm aktif zaten otururken spor yaparken ölçüyor spor harici ayağa kalk birşey yap yürü olcmuyor 

0 Likes
emrahbozkurt1982
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Sorun bence yazılımsal eğer saat bozuk olsa sporda veya oturuncada olcmez ayağa kalk nabız ölçümü duruyor sürekli olç açik

0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba emrahbozkurt1982,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes