cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 2 açılmıyor

(Topic created on: 02-16-2022 12:19 PM)
148 Views
Samsung_iIYznT0
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

MErhaba,  saatimi, yakın zamanda bir kere tamamen bittikten sonra şarj edebildim. Ancak açılmadı bir gün boyunca, ara ara tekrarlandı bu durum, bende sonrasında daha dikkatli oldum, %10 un altına gelmeden şarj etmeye özen gösterdim. Ancakgeçenlerde, %16 civarındayken tamamen boşalmadan şarj etmek istedim ama ekran tuşlar vb kilitlendi önce, sonrada kapandı, ve yaklaşık 3 haftadır açılmıyor. ben bu sorunu nasıl çözerim?

hani normal bir saat alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun, bu saatte az para değil sonuçta. en azından 5-6 yıl insan kullanmak istiyor. değiştirmeyi de düşünmüyordum, ancak bu durum canımı **bleep**. samsung un markasına bu yakışmıyor bence. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba
Donanımsal bir arıza var gibi gözüküyor garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim detaylı kontrol edilmesi gerekiyor

View solution in context

1 Comment
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba
Donanımsal bir arıza var gibi gözüküyor garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim detaylı kontrol edilmesi gerekiyor