- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-16-2022
12:19 PM
(Last edited
02-16-2022
12:20 PM
by
Karasu
) in
MErhaba, saatimi, yakın zamanda bir kere tamamen bittikten sonra şarj edebildim. Ancak açılmadı bir gün boyunca, ara ara tekrarlandı bu durum, bende sonrasında daha dikkatli oldum, %10 un altına gelmeden şarj etmeye özen gösterdim. Ancakgeçenlerde, %16 civarındayken tamamen boşalmadan şarj etmek istedim ama ekran tuşlar vb kilitlendi önce, sonrada kapandı, ve yaklaşık 3 haftadır açılmıyor. ben bu sorunu nasıl çözerim?
hani normal bir saat alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun, bu saatte az para değil sonuçta. en azından 5-6 yıl insan kullanmak istiyor. değiştirmeyi de düşünmüyordum, ancak bu durum canımı **bleep**. samsung un markasına bu yakışmıyor bence.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2022 12:23 PM in
Giyilebilir CihazlarDonanımsal bir arıza var gibi gözüküyor garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim detaylı kontrol edilmesi gerekiyor

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2022 12:23 PM in
Giyilebilir CihazlarDonanımsal bir arıza var gibi gözüküyor garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim detaylı kontrol edilmesi gerekiyor