Original topic:

🎧 Galaxy kulaklıklar hakkında merak ettiklerim

(Topic created on: 09-09-2025 08:18 PM)
310 Views
thes24fe
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam arkadaşlar 👋

Samsung’un kulaklıklarını uzun zamandır düşünüyorum ama karar vermek kolay değil.
Kullananların deneyimlerini özellikle merak ediyorum:

Ses kalitesi günlük kullanımda tatmin edici mi?

Şarj ve konfor konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Uzun vadede memnuniyet sağlıyor mu?

Bir de uygun fiyatlı olarak hangi modeli önerirsiniz? 
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim, çok faydalı oldu 🙏 Özellikle uzun vadede pil performansının korunması ve konfor kısmında iyileşme olduğunu söylemen beni rahatlattı. Fiyat/performans kısmını da güzel özetlemişsin.
FurkanS255G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende bugün turkcell mağazasından siparişini verdirttiğim inşALLAH ALLAH'IN izniyle 11 eylül perşembe günü teslim alacağım buds 3 pro'yu bir deneyin derim bence bana kalırsa
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı uğurlu olsun Güzel günlerde kullanın
FurkanS255G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler daha iyileri sizin olsun inşALLAH
FurkanS255G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yaklaşık 2020 yılından beri 5 yıldır galaxy buds 2 kullandım çokta memnun kaldım güzel kulaklıktır bunuda alabilirsiniz tavsiye ederim kendi kullanıcı deneyimlerimden yola çıkarak alıp almamak tercih edip etmemek size kalan birşey son karar takdir sizlerindir ben size sadece elimden geldiğince tavsiye vermeye yardımcı olmaya çalıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim 🙏 5 yıllık kullanıcı deneyimini bu kadar detaylı aktarman gerçekten çok değerli oldu. Memnun kalmış olman beni de rahatlattı. Tavsiyeni dikkate alacağım. Senin gibi uzun süreli kullanan birinden duymak çok daha güven veriyor 👍
FurkanS255G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Güzel iyi dilekleriniz için size teşekkür ediyorum sağolun eyvALLAH eksik olmayın 😊
Giyilebilir Cihazlar
dün buds 3 aldım

iki gün kullanım olarak varsayarsak ses kalitesi muhteşem
Aktif gürültü engellemeyi henüz deneyimleyemedim malum yeni aldım
premiumluk, şıklık, zariflik, konfor, iyi bir ses deneyimi istiyorsan alabilirsin
pil olarak şuanlık yine yorum yapamıyorum ama iyi gibi duruyor (telefonunda kablosuz şarj olduğu için kulaklığın şarjı bitse bile sarj aleti taşımana gerek yok ters kablosuz şarj ile şarj edebilirsin)
Giyilebilir Cihazlar
ben silikonlu kulaklik kullanıyordum daha önce ve biraz uzun kullandığımda kulağımda ağrı yapıyordu silikonsuz daha önce hiç kullanmamıştım kullanabilirmiyim diye endişe ediyordum ama son derece şaşırttı beni çok rahat
kulaginda yok gibi hissediyorsun düşer diye de endiselendirmiyor
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun, güle güle kullan 🙏 İlk izlenimlerini bu kadar detaylı aktarman çok faydalı oldu. Özellikle konfor kısmında “silikonsuz olmasına rağmen rahat” demen içimi rahatlattı 👍