Original topic:

🎧 Galaxy kulaklıklar hakkında merak ettiklerim

(Topic created on: 09-09-2025 08:18 PM)
302 Views
thes24fe
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam arkadaşlar 👋

Samsung’un kulaklıklarını uzun zamandır düşünüyorum ama karar vermek kolay değil.
Kullananların deneyimlerini özellikle merak ediyorum:

Ses kalitesi günlük kullanımda tatmin edici mi?

Şarj ve konfor konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Uzun vadede memnuniyet sağlıyor mu?

Bir de uygun fiyatlı olarak hangi modeli önerirsiniz? 
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok arama yapmıyorum ama denediğimde karşı taraf sesin kötü olmadığını söyledi, genelde müzik dinlerim ve youtube izlerim. Ekolayzer ayarını dinamikte kullanıyorum bazen müzik dinlerken bass güçlemdirmeye veya tiz güçlendirmeye alıyorum gerçekten çok akıcı oluyor. Çok oyun oynamasamda oyunlarda da yeterli düzeyde bence
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim bu deneyimleriz karar vermem konusunda yardımcı olacağına inanıyorum
Ufukbakunin
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hocam kulaklık neden bozuldu acaba ?
0 Likes
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok fazla düşürdüğüm için olabilir, 1tanesi bazen şarj okuyor bazen olmuyordu temazsızlık varmış gibi sanki. Yüksek ihtimal çok düşürdüğüm için
Ufukbakunin
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ha Anlıyorum. Abi açıkcası redmi buds 4 lite var gerçekten aşırı düşürdüm sert köşeli köşesiz düşürdüm. Hiçbirşey olmadı yağmur suyu gibi bi dereceye kadar dayanıklı diyodu. Lakin kulaklıkla dusa girdim falan elimde yıkadım Hatta suyun içine bile koydum. Ses kalitesi muazzam değil elbette zaten de. Kesinlikle çok sağlam, ve ilk günkü gibi sadece kapak klasik cizikleri var. Buds fe almayı düşünüyordum lakin çok düşürürüm yine. Bu kadar dayanabilirmi sizce ?
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds FE.

1,5 senedir neredeyse her gün kullanım

Sayısız düşürme;halı,parke,kaldırım,asfalt...(hatta ufak çatlak bile oldu plastiğinde)

Ter,sıcak,soğuk derken

Halen memnunum.İlk zamanki pil ömrü ve ses kalitesi.O kadar darbeye rağmen sağlam kalan kutusu da cabası.
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Gerçekten harika bir deneyim olmuş 🙏 Bu kadar düşmeye rağmen sağlam kalması güven verdi. Pil ve ses konusunda da hâlâ memnun olmanı duymak güzel. Dayanıklılık benim için de önemli bir kriter.

Peki uzun kullanımda konfor açısından da memnun kaldın mı? Özellikle saatlerce kulağında kaldığında rahatsızlık vermiyor mu? 🤔
thatS25
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Wingtip'leri kulağımı tamamen kapatıyor ve ağır olmayışları uzun süre taktığımda sorun yaratmıyor.Çoğu zaman tek kulağa takıp taksici intercom'u gibi saatlerce takıyorum sıfır sıkıntı.İlk aldığımda Wingtip ufak bi acıttıydı sonra zaten yumuşak olunca daha da rahatsızlık konusu kalmadı.

Biraz daha eskisin,Buds 3 FE çıksın fiyatlar otursun yine değiştirirsem yine Samsung marka kulaklıktan devaaam...
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok güzel aktarmışsın, teşekkür ederim 🙏 Wingtip konforunu bu kadar uzun kullanımda bile sorun etmemeni duymak güzel oldu. Tek kulak kullanımında da sıkıntı çıkarmaması benim için artı bir bilgi oldu 👍
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İlk kablosuz kulaklığım Galaxy Buds’tı, sonradan şuan kullanıyor olduğum Galaxy Buds FE’ye geçtim.

Galaxy Buds FE’ye ödediğim her kuruşa değdi. Böyle büyük bir zıplama beklemiyordum. Ses çözünürlüğü iyi sayılır, bass ağırlıklı bir kulaklık. Genel kalitesi tatmin eder. Özellikle yuvasının şarj olması uzun gibi ancak uzun bir pil ömrü sunuyor, benim için dert değil o yüzden. Önceki kulaklığıma göre konforda iyileşme var, ancak sonuçta neredeyse aynı tasarıma sahipler, çok büyük bir **bleep** yok. İyi sayılır konforu genel olarak. Evet, uzun vadede kesinlikle üzmeyecek bir kulaklık. Ben şahsen Galaxy Buds FE’yi öneririm, Samsung’un çıkardığı en F÷P odaklı kulaklık. Bundan daha uyguna Galaxy Buds Core ve daha pahalıya Galaxy Buds3 FE var ancak fiyatlarından dolayı tavsiye pek de edeceğim kulaklıklar değiller.
0 Likes