Original topic:

🎧 Galaxy kulaklıklar hakkında merak ettiklerim

(Topic created on: 09-09-2025 08:37 PM)
111 Views
thes24fe
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selam arkadaşlar 👋

Samsung’un kulaklıklarını uzun zamandır düşünüyorum ama karar vermek kolay değil.
Kullananların deneyimlerini özellikle merak ediyorum:

Ses kalitesi günlük kullanımda tatmin edici mi?

Şarj ve konfor konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Uzun vadede memnuniyet sağlıyor mu?

Bir de uygun fiyatlı olarak hangi modeli önerirsiniz? 
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
34 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2 yıldır Buds 2 kullanıyorum her konuda çok memnunum
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için 🙏 Memnun olduğunu duymak beni sevindirdi. Peki özellikle seni en çok memnun eden yönü hangisi oldu? Mesela ses kalitesi mi, yoksa kullanım rahatlığı mı?
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulağima çok güzel oturuyor çok rahat sanki yok gibi , 2 yıldır kulaklığın şarjını hiç sonuna kadar bitiremedim şarjı da iyi gidiyor , ses kalitesi muazzam diyemem ama gayet tatmin edici basslar ve tizler çok dengeli
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için 🙏 Özellikle şarj konusundaki yorumun çok hoşuma gitti, uzun süreli kullanımda sorun çıkarmaması içimi rahatlattı.
Enes_S24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 😊
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds fe'yi ilk çıktığında almıştım 1.5yıl kadar oldu, pil olarak yoğun kullanımda çok iyi olmasada kötüde değil. Kutusu yavaş doluyor ama kulaklıkların şarjı çok hızlı bitmediği için çok sorun değil bence. Ses kalitesi ve basslardan fazlasıyla memnunum. Sağ kulaklık bazen şarj oluyor bazen olmuyordu servise götürdüm komple sıfır ürün verdiler o yönden de memnunum samsungtan. Buds3 serisi çıktığında 3proya çok tasarımından dolayı heveslendim ama fiyatı fazla yüksek olduğu için vazgeçtim, bozulmadan önce 1.5yıl kullandım şuan verdikleri kulaklıkta yaklaşık 2aylık yani bunuda 2yıl kadar kullanırım gibi düşünüyorum bozulana kadar. Genel olarak samsung ekosistemi çok güzel o yçnden en kötü kulaklığı bile alınabilir sırf ekosistem olsun diye
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler 🙏 Gerçek kullanıcı deneyimini duymak benim için çok değerli oldu. Özellikle pil ömrü ve ses kalitesi hakkında verdiğin bilgiler kafamda netleşti. Servis deneyimini de paylaşman çok iyi olmuş, bu da içimi rahatlattı açıkçası.
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim, alırken buds2 ile çok karşılaştırdım normal ses olarak buds2 daha iyiydi ama bass olarak fe daha güçlüydü, buds2 kullanmadım ama normal seslerde tizlerde gerçekten çok güzel, geçen gün benden görüp arkadaşımda aldı oda memnun. Tek eksisi kutunun şarjı çok gitmiyor başka problem bence yok.
0 Likes
thes24fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Çok güzel özetlemişsin, teşekkür ederim 🙏 Özellikle ses farkını bu kadar net anlatman kafamda daha iyi canlandırdı. Arkadaşının da memnun kalması demek ki tercih edilesi bir model gerçekten

Peki sence en çok hangi kullanım senaryosunda öne çıkıyor? Mesela müzik dinlerken mi daha çok keyif alıyorsun, yoksa günlük aramalarda da farkını hissettiriyor mu? 🎶📞