cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy fit2 bağlanma sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 06:20 AM)
114 Views
ceren1111
Beginner Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy fit 2 bilekliğimi şarj ettim sonrasında bir türlü baglanmadi saati sıfırladım telefonda görülmesine rağmen baglan seçeneğine dokunsamda bir türlü bağlanmıyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba dostum,
Ben tavşanlıleblebisi 😊 👋

"Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable" uygulamasını seçerek, "Depolama" bölümünden "Önbelleği temizle" ardından "Veriyi sil" işlemini yapalım. Bu işlem ile uygulama ayarları sıfırlanacaktır.

Ardından "Ayarlar > Telefon Hakkında > Sıfırla > Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla

Menüsel adımları tamamladıktan sonra, tekrar cihazları eşleştirerek kontrol ediniz.

Durum devam ederse cihazı farklı bir telefonda denemenizi öneririz. Eğer başka bir telefonda denedikten sonra, aynı durum yaşanmaz ise, bu durumu yaşadığınız cep telefonunuzdaki kişisel verilerinizi yedekleyip cihazları sıfırlayabilirsiniz

Durum hala devam ederse 444 77 11'i arayarak durumunuzu anlatabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi sabahlar dilerim 🤗

View solution in context

2 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba dostum,
Ben tavşanlıleblebisi 😊 👋

"Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable" uygulamasını seçerek, "Depolama" bölümünden "Önbelleği temizle" ardından "Veriyi sil" işlemini yapalım. Bu işlem ile uygulama ayarları sıfırlanacaktır.

Ardından "Ayarlar > Telefon Hakkında > Sıfırla > Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla

Menüsel adımları tamamladıktan sonra, tekrar cihazları eşleştirerek kontrol ediniz.

Durum devam ederse cihazı farklı bir telefonda denemenizi öneririz. Eğer başka bir telefonda denedikten sonra, aynı durum yaşanmaz ise, bu durumu yaşadığınız cep telefonunuzdaki kişisel verilerinizi yedekleyip cihazları sıfırlayabilirsiniz

Durum hala devam ederse 444 77 11'i arayarak durumunuzu anlatabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi sabahlar dilerim 🤗
ceren1111
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Cok Teşekkür ederim düzeldi saatim 🥰🙏