cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds3

(Topic created on: a month ago)
109 Views
kingkong0
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy buds 3 kullanan var mı? Mikrofon performansı nasıl? Telefonla konuşma için uygun mudur acaba gürültüyü falan engelliyor mu? Deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim.

8 Comments
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
ben buds 3 pro kullaniyorum mikrofon performansi gayet guzel telefonla konusurken sorun yasamiyorum ozellikle buds 2 ye gore cok daha iyi bir mikrofona sahip gurultu engelleme olarak da silikonlu oldugu icin gurultu engelleme moduna cok ihtiyac duymuyorum ama saglam bir kulaklik
kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben de buds 2 den geçeceğim ama proya değil düz modele düşünüyorum. Acaba mikrofon olarak daha iyi iş görür mü bilemiyorum
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
mikrofon olarak cok iyi is gorecektir cunku mikrofonu agiza daha yanin oldugundan dolayi aramalarda ses gayet guzel geliyor ancak whatsapp gibi yerlerde ses kaydi atacaginiz zaman etrafin sesi daha cok geliyor aramalarda sikinti yok ama
kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aramalarda sıkıntı yoksa gayet iyiymiş. O kısmı bana lazımdı. Buds2 de arama esnasında çevre sesler baya rahatsız edici gidiyor çünkü karşı tarafa.
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
evet ben kullanirken de oyleydi gercekten cevre sesini cok aliyor ama buds 3 proda hic sikinti yasamadim arama esnasinda hem muzik dinlerken sesli kontrol ozelligi cok guzel hic dokunmadan muzik degistirebiliyorum ses acip kisabiliyorum iyi baya
kingkong0
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 ile buds3 pro nun mikrofon performansı benzerdir diye düşünüyorum.
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
buds 3 deneyimleme sansim olmadi ve kullanan bir tanidigim yok ama mikrofonlarinin farkli olacagini sanmiyorum
0 Likes
erkamSS
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 kullanıyorum gayet iyi mikrofon konusunda. Sorun yaşamadım
0 Likes