turhill
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-11-2023
02:24 AM
(Last edited
05-11-2023
02:33 AM
by
Karasu
) in
İyi günler arkadaşlar.
Galaxy buds pro kulaklığımı alalı. 18 ay oldu.
2 saat kullanabiliyorum. Bu garantilik bir durum mu?
Gaeantiye götüreyim mi?
İnternette net bilgi bulamadım.
İyi günler.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- GalaxyBudsPro
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Directory77
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2023 03:06 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Evet anlıyorum. Çok güzel bir kulaklık gerçekten de. Fakat daha süresi var. Siz kullansanız da kullanmasanız da zaten bir şekilde piller ömrünü bitiriyor :) Bende de pillerde bir performans azalması oldu fakat bunu bildiğimden dolayı garantiye götürmemiştim Çok fazla rahatsız etmemişti beni. Ama siz isterseniz götürün bence oradakiler daha iyi bir çözüm bulabilirler sizin için.👍
3 Comments
Directory77
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2023 02:57 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba bende yaklaşık 2 sene önce almıştım. Bluetooth kulaklıkların doğası gereği küçük pil kapasiteleri ve içerisindeki elektrik donanımının çok hassas olmasından dolayı şarjları normal telefonlara göre çok daha çabuk ömrünü bitiriyor. Bende kendi kulakligimda bunu farkettim. Bu cihazlar fabrikadan çıktıkları andan itibaren pillerinin ömürleri gitmeye başlar bunu engelleyebilmenin bir yolu yok. Yani biz alana kadar ömürlerinden de o süre zarfında gidiyor li-on pillerin yapısı gereği normal bir durum. Fakat eğer bu durum sıkıntı veriyorsa garantiye verin derim elbet nasıl arzu ederseniz.
turhill
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2023 03:01 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Çok seviyorum kulaklığımı. Çabuk sürenin düşmesi üzdü beni.
Solution
Directory77
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2023 03:06 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Evet anlıyorum. Çok güzel bir kulaklık gerçekten de. Fakat daha süresi var. Siz kullansanız da kullanmasanız da zaten bir şekilde piller ömrünü bitiriyor :) Bende de pillerde bir performans azalması oldu fakat bunu bildiğimden dolayı garantiye götürmemiştim Çok fazla rahatsız etmemişti beni. Ama siz isterseniz götürün bence oradakiler daha iyi bir çözüm bulabilirler sizin için.👍