Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds pro dokunmaları engelle çalışmıyor.

(Topic created on: 01-14-2022 06:43 PM)
324 Views
yusufk122
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Xiaomi redmi note 10 pro cihazımda Galaxy wearable uygulaması ile Galaxy buds pro manager eklentisiyle Galaxy buds pro kulaklık kullanıyorum. Resimdeki gibi dokunmaları engelle özelliği aktif. Ama uygulamadan çıkınca bu özellik sanki devre dışı kalmış gibi kulaklığa dokununca müzik duruyor veya sonraki/önceki müziği geçiyor. Uygulamaya girince bakıyorum özellik aktif. Uygulamanın içindeyken dokunmaları engelle özelliği çalışıyor. Ama uygulamadan çıkınca yine sanki devre dışı kalmış gibi kulaklıklara dokununca yine müzik değişiyor. 
Galaxy wearable sürüm 4.0.22010451
Galaxy buds pro eklenti sürüm 4.0.22010451
Sürümler aynı
Cihaz miui sürüm global 12.5.6
Android sürüm 11

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tollga
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba galaxy wearable kullanmis oldugun telefonla %100 uyumlu olmayabilir bu da bi sebep olabilir. Bende de buds pro var ve samsung telefonda butun komutlari yerine getiriyor. Oncelikle kulakliginizi sifirlayin yada uygulamayi silip yeniden yukleyin sorun duzelebilir duzelmez ise samsung musteri hizmetleri ile gorusun konuyu anlatip yardim isteyin

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Rose_
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba,
Kulaklıkları sıfırlamayı denediniz mi?
0 Likes
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış hatırlamıyorsam sıfırlayıpte denemiştim. Yine deneyim bi.
Solution
Tollga
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba galaxy wearable kullanmis oldugun telefonla %100 uyumlu olmayabilir bu da bi sebep olabilir. Bende de buds pro var ve samsung telefonda butun komutlari yerine getiriyor. Oncelikle kulakliginizi sifirlayin yada uygulamayi silip yeniden yukleyin sorun duzelebilir duzelmez ise samsung musteri hizmetleri ile gorusun konuyu anlatip yardim isteyin
0 Likes
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Denedim bunları ama olmadı. Samsung Galaxy s7 edgede sağlıklı çalışıyor.
0 Likes
Tollga
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O zaman dedigim gibi olabilir. Her marka kendine tam uyumlu uygulama yapiyo kendi ekosistemi kurulsun diye, eger onun disinda baska problem yoksa kullanmak rahatsiz etmiyosa devam et oyle
0 Likes